Ziua Mondiala a barbii, sarbatorita si in Romania

In weekend a avut loc un eveniment inedit – Ziua Mondiala a Bărbii- motiv pentru care au celebrat aproximativ 40 de barbati, la d20 Urban Bistro (Calea Dorobanti 20.)

Locul perfect in care iti poti intalni prietenii si vei putea sa savurezi atat burgerii vegetali cat si pe cei clasici, atat salatele de legume sau de ton cat si cele cu fructe de mare, vei putea alege din cele 4 sortimente de paste fresh, astfel iti vei personaliza meniul pe gustul tau.

Ziua Mondiala a Bărbii, marcată în fiecare an în primul weekend a lunii septembrie, este un prilej ca toţi bărboşii să se adune și să sărbătorească împreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicată promovării masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.

De asemenea, membrii familiei bărbosului în cauză ar trebui să îi facă toate poftele, măcar în această zi, în onoarea podoabei sale faciale.

Parteneri:  D20 / Watchshop.ro /  Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Cacharel Romania /

K’dor Flowers – serviciile pe care le ofera, seriozitatea, calitatea florilor, modul în care percepe și pune suflet în fiecare aranjament floral ce iese pe ușa de la Kdor, sunt câteva din elementele prin care se remarca.

H2On apa naturală plată extrasă din cea mai mare pânză freatică din România, din Frătești, de la o adâncime de 200 de metri.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply