• ZENSUSHI | JAPANESE MOLECULAR CUISINE
  • ZENSUSHI | JAPANESE MOLECULAR CUISINE
  • ZENSUSHI | JAPANESE MOLECULAR CUISINE
  • ZENSUSHI | JAPANESE MOLECULAR CUISINE

ZENSUSHI | JAPANESE MOLECULAR CUISINE

Japanese Molecular Cuisine, un nou concept de cina inedit a avut loc joi, 26 ianuarie, la Zen Fusion, strada Vasile Lascar, o cina la care invitatii au avut parte de un rasfat culinar, la cele mai inalte standarde. Acest nou concept de cina va permite sa pasiti intr-un univers culinar fusion ce combina intr-un mod inedit si spectaculos aromele si atmosfera specifica din Japonia sau Peru.

Japanese Molecular Menu

Starter: Raviola (spherification) de supa miso cu vongole si sos de soia invechit de 3 ani
Piure de cartofi din cartofi copti cu unt (cantitati egale de unt si cartofi), morcov baby cu seminte de vanilie si mirin, sos de legume, alge kombu si xantana
Spuma din branza de capra afumata cu terina de sfecla rosie si icre din miere de albine manuka.
Ceviche din biban de mare, ton si burta de ton, jeleu de portocale, maioneza de yuzu, jeleu de mango, spuma de lime, zapada de wasabi si praf din ulei de masline
Surf & Turf: Muschi de vita gatit sous vide cu piure catifelat de telina, creveti gatiti in baie de unt clarifiat si demi-glace cu parfum de wasabi
Desert: Burete de iaurt, spuma de mango si inghetata de wasabi


Restaurantele Zen Sushi aduc experienta bucatariei japoneze prin atmosfera intima si deosebita, intr-un spatiul modern dominat de elemente naturale (lemn, piatra), culori inchise, elegante, lumini difuze, ce te poarta inevitabil cu gandul la Japonia.
Experienta Zen in arta culinara pleaca de la premiza ca mancarea este mai buna atunci cand este preparata din cele mai proaspete ingrediente, atent selectionate.
Calitatea si prospetimea ingredientelor, dar si talentul si priceperea bucatarilor garanteaza o experienta culinara de calitate pe care clientii nu o vor uita.
Meniul din restaurantele Zen Sushi este unul variat, puteti servi de la faimoasele rulouri cu orez invelite in alge nori – Makisushi – pana la sofisticatele Sashimi pregatite migalos din peste crud si din cele mai fine ingrediente, toate preparate sub ochii clientilor.
“Mister Sushi” este Iulian Constantin, chef si owner la Zen, cu peste 15 ani experienta in bucatarie, “Misterious sushi” e una dintre minunatiile inventate de el alaturi de alte feluri de sushi cu totul inedite iar, per total, Zen Sushi e o adevarata explozie de arome, savoare si culoare.
Chef Iulian a studiat cu maestrul Okuda Yutaka in primul restaurant japonez deschis în Bucuresti la inceputul anilor 2000. In 2014, Chef Iulian a participat la World Sushi Cup, din Tokyo, un concurs exclusivist la care sunt invitati doar cei mai buni bucatari. Chef Iulian Constantin a primit, de-a lungul timpului, numeroase diplome sau distinctii in domeniu.


Te poti bucura din de experienta Zen Sushi in oricare din cele trei locatii din Bucuresti:
ZenSushi Dorobanti
George Calinescu 15
sector 1, Bucuresti
luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30
0722 161 718

ZenSushi Victoriei
Grigore Alexandrescu 56
sector 1, Bucuresti
luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30
0721 755 455 | 0752 022 594

ZenFusion
in incinta Hotelului Sarroglia
Vasile Lascar 59
sector 2, Bucuresti
luni-sambata 12:00 – 23:00
duminica 13:00 22:30
0720 353 435

Photos: The Storyalist

Related Posts

No Comments

Leave a Reply