World Beard Day 2018

In primul weekend din septembrie va avea loc un eveniment inedit–Ziua Internationala a Barbii- motiv pentru care vom celebra si noi. Te invitam sa cunosti barbosi faini, sambata, 1 septembrie 2018, incepand cu orele 14:00, la GETT’S Men Exclusive- Calea Floreasca 111-113.

Ziua Internationala a Barbii, marcata in fiecare an in primul weekend din luna septembrie, este un prilej ca toti brbosii sa se adune si sa sarbatoreasca impreună, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicata promovarii masculinității și a bărbii în special, bărbieritul este considerat o lipsă totală de respect în această zi. Totodată, conform tradiţiei, bărbaţii cu barbă trebuie să se relaxeze şi să nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau îndatoriri de familie.

De asemenea, membrii familiei barbosului in cauza ar trebui sa ii facă toate poftele, macar in aceasta zi, in onoarea podoabei sale faciale.

Deoarce evenimentul reprezinta un moment de sarbatoare si ceremonie in cinstea podoabei faciale, am pregatit multe surprize pentru voi si evident concursul – Hai sa cunosti un barbos – unde vom premia ‘Cea Mai Frumoasă Barba’ la categoriile barbi mari si barbi mici.

Pentru a te inscrie, posteaza o fotografie cu barba ta pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #GettsMen #WorldBeardDay2018 #HaiSaCunosti si da tag unui prieten pe care il provoci la concurs. Fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor.

Evenimentul va imbina esteticul masculin cu simbolistica britanica, având ca Dress code ” Wear A Bow Tie’’

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

[email protected]

(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Related Posts

No Comments

Leave a Reply