Workshop Christmas Party at K’dor Flowers !

Joi, 30.11.2017, vedetele si bloggerii din Romania, si-au dat intalnire in centrul Bucurestiului, la K’dor Flowers, pentru a invata sa-si realizeze propriul lor aranjament florar, acum in prag de sarbatori.

K’dor Flowers, noua destinatie pentru flori si cadouri din Bucuresti, Calea Dorobantilor nr 109, a fost lansata oficial in seara de 30 noiembrie. La eveniment au participat persoane publice, bloggeri si jurnalisti, alaturi de floristul Gabriel Tomus.

Nume cunoscute precum Cosmina Pasarin, Giulia Anghelescu si Calina Roman au descoperit o florarie noua, cu un design modern  si elegant, precum si modalitatea de a-si realiza propriul lor aranjament floral. Fiecare dintre cei prezenti la eveniment si-au ales florile preferate si-au conceput cate un aranjament in stilul propriu si personal, pe care l-au si luat acasa pentru a se bucura de el.

In cadrul evenimentului atentia tuturor a fost atrasa de buchetele si aranjamentele spectaculoase de flori, create de designer-ul florist Gabriel Tomus. Prin deschiderea florariei, K’dor Flower propune clientilor o experienta premium la cumpararea de flori la un pret corect. Stilul buchetelor realizate de K’dor Flower este modern, indraznet si intotdeauna remarcabil, acest lucru fiind validat de toti cei care le calca pragul.

Parteneri media: mygiulia.ro, luxury, social agenda, denisradu.ro

Parteneri: Marionnaud, Blk, Sloop, Via Viticola Sarica Niculitel

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply