Wine & Food Pairing | The Wine Club by Vinexpert cu Chateau Puech Haut

Prin simplul fapt ca sunt o gurmanda si ador vinurile, am primit o invitatie speciala de la Adriana Popescu la un wine & food pairing! Adica cele 2 pasiuni intr-o singura seara! ūüėÄ

Asa ca am decisa sa il imparasesc cu voi iubitorii de mancare si vin! Ne vedem pe 17 Mai ora 18:30 la The Wine Club & Bistro by Vinexpert!

 

 

The Wine Club, wine-bistro-ul de pe bulevardul Unirii, nr.20, deschide seria evenimentelor din 2018, pe 17 mai, de la ora 19.30, cu o seara speciala food and wine, la care va prezenta  unele dintre cele mai bune vinuri Chateau Puech Haut (intre 91 si 97 puncte Parker), asortate cu preparate culinare de chef-ul The Wine Club, Savel Coca.    

Participantii vor avea ocazia sa deguste vinuri din game pilot ale producatorului francez:¬†Tete de Belier, vinul de garda par excellence, cu o lunga invechire in barrique, care ii confera caracterul si eleganta specifice si Prestige, un vin care ‚Äěvorbeste‚ÄĚ in special despre fructe, flexibilitate si¬†clasicism.¬†Aceste game au vinuri albe (din soiuri de struguri Rhone precum Roussanne, Marsanne si Viognier), rosii (din Grenache, Syrah si Carignan), dar si doua rose-uri fabuloase, reprezentante ale¬† stilului ‚Äúblanc de rose‚ÄĚ.

La eveniment va fi prezent Anthony Hudry, export manager al Chateau Puech Haut, un adevarat trendsetter in domeniu.

Meniu este compus din:

  • Chateau Puech Haut Prestige Blanc (Roussanne, Marsanne »ôi Grenache blanc) pairing cu Ciuperci umplute cu mix de branzeturi nobile si praz
  • Chateau Puech Haut Tete de Belier Blanc (Roussanne, Marsanne si Grenache blanc)¬†pairing cu Rulada de curcan umpluta cu spanac si branza Brie
  • Chateau Puech Haut Prestige Rose (Grenache & Cinsault) pairing cu Fantezie din Tartar de ton, somon si avocado
  • Chateau Puech Haut Prestige Rouge (Syrah & Grenache) pairing cu Mousse de iepure cu jeleu de Syrah, in stil Languedoc
  • Chateau Puech Haut Tete de Belier Rouge (Syrah, Grenache, Mourvedre, Carignan) ¬†pairing cu Specialitatea chef-ului: Pulpa de t maturata in Prestige Rouge, ¬†ghimbir si rozmarin, gatit incet si flambat cu Armagnac.

Pret: 150 lei/persoan

Rezervarile sunt necesare.

Tel.:0740.166.023.

E-mail: [email protected]

 

Chateau Puech Haut s-a nńÉscut din visul ambitios al lui G√©rard Bru, un¬†industrias pasionat, care a pornit de la zero, cu podgoria proprie si un castel in stilul marilor vinuri Bordeaux;¬†situat la portile orasului Montpellier din municipiul Saint Dr√©z√©ry, acesta a devenit in scurt timp un fanion in regiunea Languedoc si un¬†reprezentant al noului curent Ňďnologie¬†din Franta.

 

 

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply