Who is your Private Chef?

Private Chefs by Bogdan Neacșu

Un serviciu destul de popular prin alte părți ale lumii, cel de private chef începe să se strecoare încet, dar sigur și în rândul nostru. Dedicat unei clase cu posibilități medii și peste medie, serviciul te scapă de corvoada pregătirii unor mese gustoase pentru ocazii speciale, iar Private Chefs by Bogdan Neacșu este unul din pionierii acestui trend. Aici vă voi povesti mai multe despre cum decurg lucrurile cu un Private Chef la tine acasă, la birou sau la evenimentele speciale din viața ta!

La început de an am primit invitația de a participa la o cină privată organizată de Private Chefs by Bogdan Neacșu într-o locație de vis – La Maison, un concept store de mobilă și decorațiuni interioare cu accente british și franțuzești.

Acum să vă povestesc pe scurt ce înseamnă un private chef?

Înseamnă că te bucuri de un meniu de restaurant în intimitatea casei, gătit conform dorințelor și nevoilor tale și ale invitaților tăi, cu prezentare ca la restaurant și pentru care să nu ai nicio altă grijă decât să îți pregătești ținuta de petrecere.

Chefii discută cu voi despre tematica mesei, despre felurile de mâncare pe care vreți să le serviți invitaților, vin și ei cu propuneri, ascultă și dorințele voastre și astfel compuneți un meniu cu starter, pește sau paste, fel principal și desert.

De cumpărături se ocupă tot ei, după care vin acasă la voi și pregătesc în fața voastră și a invitaților exact ce ați stabilit, iar la final lasă totul lună. Puteți să interacționați cu ei sau să vă retrageți în sufragerie și să vă bucurați de produsul final în propriile farfurii sau în cele aduse de ei, dacă vreți ceva mai spectaculos sau dacă nu aveți suficiente pentru toți invitații.

Mesele pregătite de private chefs sunt destinate pentru două până la 20 de persoane și se desfășoară în general în București și împrejurimi, dar la cerere se pot deplasa și în țară.

Cine sunt chefii din spatele acestui concept?

Bogdan Neacșu a lucrat în București în bucătării de renume precum cea de la hotelul Novotel, la Joseph by Joseph Hadad, Press House Ballroom și Aristocrat Events, dar și în Blegia, la Liege, unde a fost sous chef-ul unui Steak House. În sezonul al doilea din Chefi la cuțite a ajuns până în faza de semifinală.

Cristi Șerb este câștigătorul primului sezon Chefi la cuțite și bucătar cu experiență câștigată în bucătăriile lui Joseph Hadad, la hotelul Sheraton, dar și la restaurantele Cucina Borghese și Energiea.

Meniul Private Dinner

Meniul pregătit de cei doi chefi pentru cina privată de la La Maison a fost un mix interesant și surprinzător de preparate și ingrediente.

First Course

File de cod cu mousse de țelină și spumă de pătrunjel

Main Course

Mușchiuleț de miel pe pat de risotto cu spanac și mazăre

Dessert

Mille feuil

 

 

Detalii de contct:

www.private-chefs.ro

[email protected]

Bogdan Neacșu 0735463557

facebook.com/private.chefs.by.bogdan.neacsu

@private.chefs

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply