Vitamin aqua & Pop Cola | racoreste-te in zilele toride de vara

Vitamin aqua reprezinta o noua generatie de bauturi racoritoare functionale pe piata din Romania, ce si-a castigat increderea publicului larg si a adeptilor unui stil de viata sanatos. Cu vitamin aqua am facut cunostiinta in 2018 in cadrul unui proiect online de lansare a sortimentelor vitamin aqua zero. Daca ati uitat, va aduc aminte aici.

Asa cum bine stiti si des ma vedeti, fac antrenamente in sala de fitness cu Alexander Florescu de aproximativ 5 ani, iar dupa fiecare antrenament intotdeauna simt nevoia de ceva racoritor, care sa ma ajuta sa ma hidratez si care sa imi dea si acel boost de energie necesar dupa efort. Nu am agreat niciodata bauturile energizante ce se comercializeaza in salile de fitness, asa ca sortimentele de la vitamin aqua mi-au sarit in ajutor si ma ajuta sa primesc aportul de energie, vitamine si minerale FARA ZAHAR ADAUGAT!

Pe timpul verii am facut o pasiune pentru sortimentul Vitamin C Immunity cu gust de ananas si fructul pasiuni, fiind indulcit cu stevie, fara zahar adaugat, am consumat cu moderatie stiind ca ma va ajuta in imbuntatirea sistemului imunitar mai ales in aceasta perioada delicata.

Al doilea sortiment des consumat de mine este vitamin aqua Mg+ Balance pe care il pot consuma si in timpul antrenamentelor dimineata. Desigur, Alexander  “a aprobat” consumul lor deoarece au un aport calori mic, sunt indulciti cu stevie, nu au coloranti sau conservanti artificiali, au un adaos de vitamine si minerale, iar cele no sugar, chiar au continut de suc de fructe naturale!

Pe langa gama de ape vitaminizate, Merlin’s Beverages comercializeaza si alte produse: Merlin’s Lemonades, infuziile CHAI, si delicioasele sortimente Pop Cola. Pop Cola este prima bautura racoritoare carbogazoasa lansata de Merlin’s Beverages in 2020. Este o cola botanica, cu aroma naturala de plante, extracte botanice, extract de ghimbir si din nuca de cola, fara zahar adauga si conservanti. Reteta produsului este inspirata din perioada anilor 1980 si se pare ca, contine cu 30% mai putin zahar decat media pietei in varianta clasica. Preferatul meu fiind varianta no sugar. Este un bun inlocuitor clasicelor bauturi carbogazoase in zilele calduroase de vara. Mi-ar placea sa ii descopar mai mult in meniurile restaurantelor si a cafenelelor.

Merlin’s Beverages, este un business fondat in 2011 de trei tineri antreprenori din judetul Neamt. Un business dezvoltat din fonduri europeene si invesitii personale, care in 2018 a trecut la afaceri de 4,5 milioane de euro din comercializarea produselor din gama de ape vitaminizate, infuzii de ceaiuri si limonade. Produsele sunt comercializate atat in lanturile mari de magazine din Romania,       cat si in magazine mici, benzinarii, cafenele si baruri.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply