Visual Wine Sensations – un eveniment premium marca Vinul.Ro, 22 septembrie, la  QREATOR by IQS

Primul eveniment complex cu vinuri si arte – degustari exclusiviste ale cramelor din noua elita a vinului, intr-un context cultural tineresc si interactiv – are loc sambata, 22 septembrie, in spatiul creativ QREATOR  by IQS, din Piata Victoriei (celebra cladire monument arhitectural Oromolu – https://www.qreator.ro/#). 

Visual Wine Sensations este organizat de revista Vinul.Ro si gazduit de Catalin Paduraru, CEO al IWCB si VINARIUM, Laurentiu Achim Avram, presedintele Federatiei Somelierilor din Romania si fondator al SavorHD.TV si Cezar Ioan, Publisher al revistei.

 

Pe parcursul unei jumatati de zi, in superbele incaperi de pe cele doua etaje, membrii comunitatilor creative ale Capitalei se vor putea delecta cu:

– proiectii de filme despre crame

– expoziție de fotografii legate de vin

– ateliere de imagine

– expozitie de carti legate de vin

– exercitii senzoriale ghidate de un artizan parfumier

– expozitie de fashion din “noul val romanesc”

 

Concomitent, va avea loc o degustare de gastronomie moderna de inspiratie traditionala a chefilor Nico Lontras si Ioan Susala.

 


 

In afara de spiritele tinere ce vin permanent la evenimentele gazduite @QREATOR, organizatorii vor invita reprezentanti ai agentiilor de turism, presei mondene si generaliste, blogging-ului de top de food, going out și turism. La randul lor, cramele expozante pot invita un numar de parteneri de afaceri sau clienti speciali. In total, sunt asteptati intre 400-600 de participanti la acest eveniment inovator, care va beneficia de o promovare intensa pe canale sociale alternative.

 

Accesul se face exclusiv pe baza de invitatie. Detalii: Cezar Ioan – 0722.365.008 / Adriana Popescu – 0731.631.837

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply