Vedete si bloggeri au testat in premiera meniul Nuba MAMAIA

Vedete, trendsetters, jurnaliști, bloggeri și oameni de opinie și-au dat întâlnire, miercuri, la cina organizată de Nuba impreună cu ‘Alist Magazine, pentru a degusta în premieră preparatele ce se vor regăsi în meniul celui mai nou beach club de la malul Marii Negre, Nuba Mamaia.

După nici un an de la deschiderea Nuba Cafe, din zona Dorobanți, cel mai mare brand de entertaiment – horeca din țară, lansează cea de-a 4 a locație, cel mai nou și așteptat proiect al anului-Nuba Mamaia, ce va deveni cu sigurantă atracția principală de la malul mării în vară anului 2018.

Nuba este unul dintre principalii actori de pe scena de food și entertainment din București, un brand ce nu doar că și-a făcut loc în peisajul capitalei, ci a depășit într-un timp foarte scurt toate brand-urilor premium din aceeași gamă de locații.

Nuba MAMAIA va cuprinde o zonă de plajă, piscină, restaurant și va găzdui atât petreceri de zi cât și de seară.  Se va deschide în weekendul 1 MAI 2018 (27-30.04) iar pe parcursul verii va continua seria de petreceri ce găzduiesc artiști și DJ internaționali.

Pentru a le oferi clienților săi experiența unui spectacol de arome, meniul Nuba Mamaia e îndrăzneț și plin de savoare, cu specific asian-fusian cu influențe peruane.

Photo by www.themoment.ro | Nelu Platon

Invitații la eveniment au degustat în premieră o parte din preparatele ce se vor regăsi în meniul Nuba MAMAIA, din a cărui componentă amintim: Ebi No Yuzu (crevete gigant cu sos yuzu), Ise Ebi (homar cu sos de unt și wasabi), Dentex (dentex cu sos de lemongrass), Gyuniku (vită cu foie gras și cartof dulce fiert în mirin), Tako Sunomono (caracatica murată), Robata Grill Flat Iron Steak (umăr de vită la grătar).

 

Credit foto : Nelu Platon

Related Posts

No Comments

Leave a Reply