V for Vintage #19: for the love of RED

V for VINTAGE, târg de design contemporan şi cultură vintage revine cu o noua editie pe 11 şi 12 noiembrie la Grand Hotel du Boulevard

Cine vine la V for VINTAGE?

V for VINTAGE aduce peste 100 de designeri atent selectați de juriul format din Domnica Mărgescu (Fashion Director Elle România), Andreea Bădală (Designer Murmur) şi Laura Călin (Fondator V for Vintage). În cele două zile de târg descoperi colecţiile de toamnă-iarnă şi colecţii capsulă dedicate ale designerilor ediţiei.
Peste 10 colecționari aduc vintage autentic spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate. Pregătim două zile de shopping alternativ pentru comunitatea oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.
Așa cum şi-a obișnuit publicul, V for VINTAGE prezintă şi la această ediţie un spaţiu creativ dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. În secţiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații.

Tinerii designeri, antreprenorii de succes de mâine

Pentru că V for VINTAGE reprezintă de aproape 10 ani un motiv de întâlnire pentru antreprenorii din domeniul frumosului, în ediția din această toamnă ne-am propus să ne susţinem designerii în drumul lor către un antreprenoriat de succes.

Tema ediției #19 este Antreprenoriatul în domeniul frumosului, iar la târg expun tineri designeri care se întâlnesc pentru prima dată cu publicul față în față, precum și designeri a căror activitate ia amploare și se dezvoltă ca un business de succes.

Printre acțiunile realizate de V for VINTAGE pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor talentați din domeniul creativ se numără seria de workshop-uri Designerul ca Antreprenor, realizarea interviurilor Antreprenorii Frumosului, în care sunt împărtășite experiențele unor antreprenori activi în domenii creative conexe modei, precum și consultanță de specialitate și promovare în comunitatea V for VINTAGE.

V for VINTAGE este o platformă care susţine comunicarea între designul contemporan, vintage şi public, un conector al iniţiativelor locale din industria creativă cu multe acţiuni în zona de educaţie, formare şi proiecte colaborative.

 

Ediţia #19 V for Vintage este susţinută de:

Radio Guerrilla
Powered by VichyPAUL România, Perwoll
Lifestyle & Fashion: Elle RomâniaGlamour, UnicaRevista AVANTAJE
Design & Culture: Visuell.ro, Igloo, The Institute, Modernism, Revista Atelierul
News: Iqads, România Liberă, noizz.ro
City Life: petocuri.ro, urban.ro, metropotam.ro, divahair.ro, kudika.ro

 

Program:

Sâmbătă 11 noiembrie: 11.00 – 20.00

Duminică 12 noiembrie: 11.00 – 20.00

Grand Hotel du BOULEVARD, bd. Regina Elisabeta nr. 5

Prețul unui bilet de intrare: 10 Lei

Mai multe detalii: www.vforvintage.ro

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply