Unde ne petrecem noaptea de Revelion?

Urmeaza un nou an si aceiasi intrebare:  “unde petrecem noaptea noaptea dintre ani”? Daca nu v-ati facut planurile deja, mai jos gasiti o lista cu restaurantele din Bucuresti care organizeaza petreceri speciale de Revelion. Iata care sunt cateva dintre petrecerile de Revelion la care va puteti rezerva un loc:

 

“Hit Revelion 2018”

Va avea loc in Piata George Enescu, pe 31.12.2017, incepand cu ora 19, pana pe 01.01.2018, ora 01.30. Evenimentul va cuprinde concerte si foc de artificii.

 

Revelion cu Delia la Jubile

A venit timpul sa iti faci planuri pentru locul unde iti vei petrece seara de Revelion. Mai cu seama daca vrei să fie plina de eleganta, momente fermecatoare si… dans.

Iti propunem ca anul acesta sa alegi o petrecere de exceptie. Cu un super concert marca Delia ce te va tine toata noaptea in miscare. La acestea adaugam alte tentatii irezistibile: un decor rafinat, bauturi in regimul de consum nelimitat, candy bar si un meniu savuros, variat si sofisticat. Una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei cu chef de petrecere este New Year`s Eve la Jubile The Balroom. Lista de inscriere este in mod oficial deschisa!

Sunetul si stralucirea iernii la Marriott

Noaptea dintre ani se anunta, si de aceasta data, absolut stralucitoare! Trecerea in 2018 poarta insemnele unui spectacol magic in care setea pentru eleganta si apetitul pentru distractie vor fi pe deplin satisfacute.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply