Thor: Ragnarok – Aventura, amuzament & adrenalina

„Thor: Ragnarok” le readuce pe marile ecrane pe personajele indragite din Universul Marvel: Thor (Chris Hemsworth), Loki (Tom Hiddleston), Hulk (Mark Ruffalo) si Valkyrie (Tessa Thompson). Povestea este o fuziune plina de umor, scene de actiune, cascadorii si efecte speciale care te propulseaza direct in Asgard, alaturi de Thor, experienta fiind mult mai spectaculoasa si mai intensa in format IMAX.

„Thor: Ragnarok” este a treia parte a aventurii super-eroului scandinav. Filmul este regizat de Taika Waititi, care marturiseste cu entuziasm ca: „Unul dintre lucrurile care m-au atras cel mai mult la acest proiect a fost faptul ca Marvel voia sa se indrepte catre o altă directie cu acest film. A fost nemaipomenit sa il lasam pe Thor îin spatiu, cu foarte putin timp petrecut pe Pamant. Cea mai mare satisfactie a fost aceea de a avea libertatea de a face din acest film o aventura amuzanta, care sa le ofere spectatorilor o experienta unica. In acelasi timp, am vrut sa las deoparte ceea ce s-a mai facut si sa tratez «Thor: Ragnarok» ca pe un film de sine statator, care sa aiba locul sau in Universul Marvel.”

„Thor: Ragnarok” este distribuit de Forum Film România si e disponibil in avanpremiera in cinematografe din 26 octombrie 2017, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

www.youtube.com/watch?v=Xb1KI6KhdWA

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply