The Socialite & The Wine | RO-Wine

Azi la a doua editie RO Wine – The Wine Festival of Romania, am descoperit si degustat cateva vinuri noi alb, roze, rosu si spumant pe care va recomand sa le incercati cu prima ocazie! Dupa preferinte personale, cam in ordinea asta le-as recomanda. Cheers!
Al doilea vin favorit de la Avincis dupa Negru de Dragasani, l-am descoperit azi si este un Cuvée Grandiflora 2013 , un vin nou scos pe piata, un cupaj de Cabernet Sauvignon, Merlot si Negru de Dragasani.
Nu sunt un fan al vinurilor albe, dar cunoscand vinurile rosii de la Crama LACERTA, m-am aventurat azi si am degustat un nou vin (pentru mine) numit Blanc de Noir, cea ce inseamna ca este un vin obtinut prin vinificarea in alb a strugurilor de Pinot Noir.
Doua dintre vinurile pe care cu siguranta le voi bea des vara aceasta sunt MUSE Day & Night si MUSE Stars Spumant de la Cramele Recas. Asa cum mi-a povestit Marina Samoila, gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat, perfect pentru o vara cu zile interminabile pe plaja si serile lungi si memorabile.
Urmatorul roze recomandat de mine este dintr-o editie limitata produsa de Crama Sarica Niculitel, un vin cu medalie de aur si cu un gust diferit dar delicios, un Rose Caii de la Letea, un cupaj de Feteasca Neagra si Cabernet Sauvignon.
Si nu in ultimul rand, o Feteasca Neagra Aristocrat in editie limitata de la Amfiteatru Vitis, un vin cu un gust bogat de fructe, vanilie si piper rosu. Mmm…
Mai multe detalii pe : www.romanianwinefestival.com

Related Posts

No Comments

Leave a Reply