“THE DATE” GOES CALIFORNICATION

The date goes Californication, cel mai recent party din seria THE DATE

Sambata, 4 martie, inceand cu ora 22:00, ne vedem la Gargantua Kiseleff (KSLF) str. Monetariei nr. 12, cea mai noua locatie a lantului Gargantua, pentru a da startul petrecerilor din sezonul cald cu o intalnire prietenoasa, cu muzica buna si live performance.

Atmosfera restaurantului Gargantua Kiseleff a fost inspiratia lui Vlad, Andra si Roxana, cu gandul la California si serialul Californication, al carui personaj principal, Hank Moody, ne-a devenit atat de drag in anii trecuti. O parte din replicile care au facut istorie se vor regasi si la petrecere, astfel incat fiecare participant isi poate alege citatul cel mai potrivit. Tot inspirati de serial, in fata localului va fi expus unul din cele mai noi Porsche-uri, pe care unul dintre participanti va putea avea sansa sa il conduca intr-un test drive programat ulterior.

Invitatii sunt asteptati cu o sticla de cidru Somersby din partea organizatorilor pe langa un meniu de bauturi amplu, pe toate gusturile, care include cea mai recenta bere intrata in portofoliul locatiilor premium, Kronenbourg, soft drinks de la Granini si afri cola, Red bull, prosecco, long drinks-uri, shoturi, vin si tarii.

Atmosfera va fi intretinuta de Chi Pah cel ce le acompaniaza adesa pe Inna si Carla’s Dreams cu al sau live drums acting, pe care il va performa si sambata seara, exclusiv pentru petrecerea the date.

Intrarea la petrecere se face pe baza de bratara achizitionata sau rezervata în prealabil de la organizatori.

DRESS CODE: Cali life inspirat din serialul Californication.

 

Despre THE DATE

the date. este un brand de petreceri premium, menite sa creeze “nopti experienta” in locatii diferite de fiecare data, pentru amatorii de distractii din Bucuresti. Conceptele petrecerilor the date. sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din intreaga lume si le ofera participantilor experiente surprinzatoare. Organizatorii isi selecteaza atent participantii pentru a asigura o audienta potrivita si le promit acestora petreceri memorabile.

Detalii The date goes Californication

Cand: Sambata 4 martie 2017, ora 22:00

Unde: Gragantua Kiseleff, str. Monetariei, nr. 12, Bucuresti

Acces: doar pe baza de bratara achizitionata in prealabil – 40 lei sau la intrare – 50 lei

Dresscode: California relaxed style

Related Posts

No Comments

Leave a Reply