Terminus se reinventeaza in primul pub cu specific românesc

Deschis pentru prima oara in 1998, Terminus a devenit la vremea respectiva un punct de referinta al iesitului in oras. Generatii intregi au cel putin o poveste care incepe aici. Si noi avem multe povesti adunate in decursul anilor, chiar daca am avut o pauza. Iar acum povestea noastra te plimba prin toata tara, intr-o calatorie gastronomica in centrul orasului.
Dupa o pauza de doi ani de functionare si o renovare ce pastreaza farmecul care a consacrat Terminusul, pub-ul s-a redeschis intr-o formula aparte, devenind astfel primul pub cu specific romanesc din Bucuresti.

Meniul este inchegat, numai cu preparate traditional romanesti, dupa retete autentice, adunate din intreaga tara. De la cartatii Virsli din Hunedoara, care erau preferatii lui Avram Iancu, la saramura lipoveneasca din Delta, de la borsul de sfecla din Bucovina la ciorba de ciocanele din Muntenia, trecand pe Dealul Negru pentru o portie de mici de la Dedulesti, toate mancarurile sunt facute cu migala si prezentate intr-o forma actuala. Meniul nu omite nici preparate populare

cof

in casele tuturor romanilor, precum salata de beuf sau sarmalele de porc in varza murata, dar si fripturi la gratar sau la cuptor.

 

Toate mancarurile sunt gatite in stil traditional, numai cu condimente naturale si ingrediente atent selectionate.
Meniul de mancare este completat de o gama larga de bere la draught si sticla, cu beri speciale, de la Guinness la Angelo Poretti, si cu o gama de cocktailuri pe baza de spirtoase romanesti, precum visinata sau palinca de caise. Dar sa nu uitam nici de cele 50 de etichete de vinuri romanesti, de la crame mai mici sau mai mari, care vin sa completeze preparatele culinare.

Dacq nu poti termina portia comandata sau daca vrei sa iti iei alta pentru acasa, punem totul in ambalaje eco, care sunt prietenoase cu meniul si nu influenteaza calitatea produsului transportat.

Pub-ul este deschis de marti pana joi, de la 13:00 la 24:00 si de vineri pana duminica de la 13:00 la 2:00.
Terminus Pub, str. George Enescu, nr. 5, Bucuresti.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply