Surprinde-o cu un cadou traditional

Indiferent ca esti barbat sau femeie in luna Martie este momentul cand faci cele mai impresionante si deosebite cadouri. Entuziasmul, bucuria, traditiile, magia care descrie aceasta perioada, toate acestea ne impulsioneaza sa oferim cele mai speciale daruri femeilor importante din vietile nostre.
Ziua Internationala a Femeii sau Ziua Mamei, sarbatorita pe 8 martie, reprezinta un bun prilej sa le multumim femeilor importante din viataa noastra prin cuvinte sau prin mici atentii pentru tot ceea ce fac pentru noi. Sotia, iubita, mama, sora sau fiica, fiecare dintre femeile din viata voastra se vor bucura de atentia pe care le-o veti acorda, oferindu-le un dar care in mod sigur le va face placere.
Si pentru ca aceasta perioada este una foarte plina cu fel de fel de pregatiri si lucruri de care trebuie sa te ocupi, noi iti suntem aproape cu idei pentru cele mai frumoase cadouri de la Romanian Art&Craft, pentru doamnele si domnisoarele dragi voua.
In luna februarie 2018, prietenii nostri de la Romanian Art&Craft au lansat o colectie dedicata iubirii si a femeii mai exat. Motiv pentru care am decis sa va facem o mica selectie 🙂
Kisses From Transylvaniaeste o colectie intr-o multitudine de variante, cu piese de rezistenta ce pot fi adaugate in poseta fiecarei doamne si domnisoare – precum portofel, oglinda, pix, tricouri si nelipsitele bomboane cu crema de martipan si crema de visine dar si cu crema de migdale.
O caracteristica a noii colectii este schema culorii. Designerii Romanian Art&Craft au ales doua culori potrivite dar si indraznete. Pentru tricouri au ales culorile alb si visiniu, iar brelocul si portofelul se gasesc in varianta negru si roz.
 

 

Art&Craft Design a debutat pe piata de suveniruri romanesti din 2003, adresandu-se exclusiv pietei de travel retail. Produsele din colectiile Art&Craft (Vladut’s Story, Via Delice, Destination, IRO, Folk, Transylvania), se pot constitui deopotriva in suveniruri autentice romanesti, dar si in idei inspirate pentru cadouri.  Produsele Art&Craft Design se gasesc in toate aeroporturile din Romania, dar si in magazinul online.

P.S: Nu uitati ca puteti participa la concursul desfasurat pe pagina noastra de facebook The Socialite. Mai multe detalii aici: The Socialite

Related Posts

No Comments

Leave a Reply