Summer begins with Sun’s Day Fest

Duminica, 26 Mai, in Bucuresti a avut loc  Sun’s Day Fest, evenimentul care, deja de 4 ani, da startul distractiei de vara. Aceasta editie a picnicului a fost gazduita in frumoasa gradina a unei locatii emblematice din centrul Bucurestiului, respectiv Palatul Primaverii.

Ca si la editiile anterioare, atmosfera a fost sustinuta de frumoase decoratiuni, iar  printre paturi, sezlonguri relaxante, cosuri de picnic, aranjamente florale si leagane, au fost presarate diferite spatii de divertisment si zone de activari, creindu-se un veritabil colt magic.

Incepand cu ora 12PM au inceput sa isi faca aparitia aproximativ 1000 de persoane imbracate in stilul Retro Chic, dress code-ul din acest an fiind inspirat din istoria locatiei gazda.  Dar, cel mai important accesoriu, ca de obicei, a fost cheful de distractie si dans pana la apusul soarelui.

Pe parcursul intregii zile de duminica, soarele a sarbatorit alaturi de cei prezenti, muzica a tinut ritmul petrecaretilor, iar bufetul cu deja faimosul “Summer menu” si bauturile de vara au completat party-ul vibrant din Primaverii.

De la eveniment nu au lipsit nici persoanele publice, care an de an aleg sa petreaca la Sun’s Day Fest, precum: Delia, Inna, Lili Sandu si Silviu Tolu, Ileana Lazariuc, Giulia, Nicoleta Nuca, Speak si Stefania, Geanina Ilies, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Gabriela Simion, Ramona Olaru, Alina Tanasa, Diana Enciu, Marisa Paloma, Maria Vigheciu, Bogdan Daradan, Denisa Potecaru, Ioana Sihota (Jazzy JO), Anda Adam, Doc, Oana Matache, Ana Baniciu si multi alti invitati dragi Sun’s Day Fest.

Eveniment sustinut de: Kaufland, , Martini, JTI, Stella Artois, Cris-Tim, Casa Timis, Lipton, Clinica Eliade si Marrionaud.

Parteneri eveniment: PROMAX

Photo & Video Credit: The Storyalist

Event by Alina Canari, Monica Munteanu Ducarroz si Viviana Poukara.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply