Spotlight: Cel mai asteptat festival din Bucuresti incepe astazi 

Astazi, joi, 12.04.2014 va incepe a patra editie Spotlight-Bucharest International Light Festival, cu un spectacol de amploare sustinut de doua trupe internaţionale in Piata George Enescu.

Festivalul va fi deschis de trupa de dansatori high-tech Light Balance din Ucraina, care va pregati un spectacol elaborat de dans si lumini care a facut senzatie in Marea Britanie, Germania, Coreea de Sud, Arabia Saudita si China.

© FOTO: Petru Ivu

“Dupa evenimentul de deschidere instalatiile vor putea fi descoperite pe traseul principal dintre Biblioteca Centrala Universitara si Splaiul Independentei. In premiera au fost incluse in traseul Spotlight urmatoarele puncte strategice: Arcul de Triumf, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Palatul Stirbei, Ateneul Roman, Ministerul Afacerilor Interne, Piata Universitatii, Teatrul National Bucureşti, Primaria Municipiului Bucuresti”, reiese dintr-un comunicat de presa transmis de ARCUB.

© FOTO: Petru Ivu

Spotlight este singurul festival international al luminii din Bucuresti si este organizat de Primaria Capitalei prin ARCUB. Festivalul are loc in perioada 12-15 aprilie.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply