Sheraton Brunch Deluxe – 5* Star Family Experience

Sheraton Hotel a lansat pe 17 septembrie 2017 Brunch Deluxe, cu un meniu conceput special de Executive Chef Ashlie Dias. In fiecare duminica, deliciile gastronomice si serviciile de cinci stele oferite in locatia exclusivista din centrul Bucurestiului promit momente frumoase petrecute in familie.

Ashlie Dias desavarseste meniul Brunch-ului Sheraton

Principala atractie va fi reprezentata de preparatele lui Ashlie Dias, noul Executive Chef, ce coordoneaza bucatariile restaurantelor Avalon, respectiv Benihana, precum si bucataria bistro-ului Centro.

Dupa ce a strabatut lumea in lung si-n lat timp de 14 ani, Ashlie a acceptat sa lucreze pentru bucataria hotelului Sheraton din Bucuresti. Chiar daca lucreaza de la 10 dimineata pana la 10 seara, nu sta departe de bucatarie nici cand se intoarce acasa, pentru ca “atunci cand este o pasiune, nu mai conteaza nimic – ca esti la serviciu sau acasa”.

Cu imaginație si pasiune, el combina bucataria franceza, influentele mediteraneene si subtilitatile asiatice pentru a oferi o experienta culinară exceptionala.

 

In plus, oaspetii de la Brunch-ul Sheraton vor savura exotice specialitati japoneze gatite chiar in fata lor de catre bucatarii restaurantului Benihana. Copiii vor savura prajiturile de la Centro Cakes, in timp ce parintii vor fi invitati la degustarile de vinuri nobile si branzeturi fine prezentate de catre somelierul Sheraton.

Trebuie sa recunosc ca eu am avut parte de un brunch intr-o frumoasa zi de duminica, relaxanta cu muzica de calitate si mancare delicioasa. Un buffet de lux in adevaratul sens, adica de lux prin abundenta, ingrediente si retete dar si prezentare: creveti, homar, scoici, teppanyaki cu calamar si soft shell crab, candy bar-ul impresionant.
In plus, muzica live si locul de joaca dedicat celor mici completeaza o duminica perfecta in familie.

Meniul Brunch Deluxe include diverse statii cu bunatati:

Aperitive Reci:

  • Tartar de ton cu seaweed & sos de alune
  • Mousse de somon cu legume
  • Supa rece de castraveti cu scoici

Cheese Station:

  • Platouri cu 10 Sortimente de Branza si Fructe
  • Dulceturi, gem, nuci, migdale, alune, crackers, paine si saratele

Live Stations :

  • Sushi
  • Teppanyaki
  • Carving / Beef & Meat
  • Scoici, midii, king prawns, homar, cra

Hot Buffet Station:

  • miel, pui, chiftelute marinate, garnituri
  • Salate
  • Dressings

Brunch Deluxe va fi disponibil in fiecare duminica, in restaurantele Avalon, respectiv Benihana, in intervalul orar 12:00 – 16:00, la pretul de 215 lei de adult, respectiv 105 lei de copil (intre 6 si 12 ani). Copiii pana in 6 ani beneficiaza de acces gratuit.

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply