„Secretul Fericirii” are Premiera de Gala, joi, 18 octombrie 2018

Filmul romanesc „Secretul Fericirii”, cu Vlad Zamfirescu in rolul principal, va avea Premiera de Gala pe data de 18 octombrie, la Cinema Pro, incepand cu ora 20:00, iar accesul publicului se va face pe baza de invitatie.

La Premiera de Gala va participa intreaga echipa, alaturi de producatorul Cristina Dobritoiu si scenaristul filmului Alexandru Popa. Evenimentul reprezinta o ocazie extraordinara pentru iubitorii de film de-a descoperi „unul din putinele filme romanesti la care stai, astepti, vezi, simti si iti doresti ca totul sa nu se termine… O poveste foarte bine scrisa, foarte bine gandita si excelent, natatural si firesc jucata ”, dupa cum o descrie criticul de film Stefan Apostol (movienews.ro)

„Secretul Fericirii” a avut, aseara, proiectie speciala pentru presa, urmata de o conferinta de presa la Teatrul Godot, din Bucuresti, la care au participat o parte din actorii din distributia filmului in frunte cu Vlad Zamfirescu acompaniati de producatorul Cristina Dobritoiu si scenaristul Alexandru Popa. Evenimentul s-a dovedit a fi un bun prilej pentru jurnalistii prezenti in sala sa discute despre specificul acestui film in contextul romanesc de astazi si sa descopere povestea de dinainte si de dupa a filmului, in cartea „Secretul Fericirii”, romanul scris de acelasi Alexandru Popa si prezentat jurnalistilor dupa proiectia filmului.

Dupa vizionare, a luat cuvantul regizorul si actorul Vlad Zamfirescu care a explicat ce a îinsemnat pentru el aceasta experienta cinematografica : „Am vrut sa facem un film pentru public. Sa aducem oamenii in sala la filme romanesti. Pentru mine e important ca filmul sa aiba acel fir rosu, despre care am invatat in scoala. Daca noi nu dam esenta filmului, cu alte cuvinte, daca bunica ta nu a inteles despre ce e vorba in film, atunci greseala e la noi.

Trailer oficial al filmului „Secretul Fericirii” 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply