Ropharma a lansat Nutradose Beauty, o formula speciala pentru mentinerea tineretii

Imbatranirea este inevitabila, insa nenumarate studii au demonstrat ca efectele acesteia pot fi incetinite. Fiind un proces complex si natural, modul in care organismul tradeaza varsta depinde de o varietate de factori interni si externi. Pentru a preveni efectele negative asupra organismului, Ropharma a lansat produsul Nutradose Beauty, intr-o formula speciala care contribuie la incetinirea procesului de imbatranire.

Corpul trece printr-o varietate de schimbari pe masura ce imbatraneste. In general, muschii, vasele de sânge, pielea si alte tesuturi isi pierd elasticitatea. Inima devine mai putin eficienta, oasele devin mai slabe, iar metabolismul incetineste. De asemenea, unele obiceiuri ale stilului de viata isi pun amprenta in mod diferit, asa ca acest proces se poate desfasura mai rapid sau mai lent. De exemplu, fumatul poate produce radicali liberi, molecule de oxigen sanatoase, care devin hiperactive si instabile. Radicalii liberi dauneaza celulelor, ceea ce provoaca riduri premature.

Nutradose Beauty este un supliment alimentar sub forma de fiole care reprezinta modalitatea excelenta de a combate semnele de imbatranire si pentru a obtine o frumusete si o stralucire naturala a pielii. Formula exclusiva a acestui produs asociaza beneficiile incontestabile ale unor substante ce aparţin domeniului cosmeticii moderne, avand rolul de a imbunatatii structura si aspectul pielii, precum elasticitatea si fermitatea.

Substantele din compozitie sunt colagenul hidrolizat, coenzima Q10, acidul hialuronic, vitamina C si concentratul de struguri rosii. Impreuna, acestea reprezinta o formula eficienta, bazata pe sute de studii medicale care si-au dovedit eficienta.

Beneficiile principale ale acestei formule sunt: imbunatatirea microcirculatiei si reducerea semnelor de imbatranire a pielii, mentinerea elasticitatiii si fermitatii pielii, imbunatatirea structurii si mobilitǎţii articulatiilor si refacerea si protejarea articulatiilor.

Nutradose Beauty se administreaza o fiola/unidoza pe zi, dimineaţa, diluata intr-un pahar cu apa, suc natural, sau ca atare pentru a proteja celulele de agresiunile externe, a asigura stralucirea si elasticitatea pielii sau o (fiola) unidoza pe zi, seara, pentru a facilita regenerarea celulara.  Pentru actiune prelungita se consuma minimum 10 zile.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply