Primul magazin Under Armour din Romania s-a deschis in Baneasa Shopping City

Inceputul saptamanii vine cu o veste foarte buna, Under Armour, unul dintre cei mai importati producatori de echipament sportiv la nivel mondial, debuteaza pe piata din Romania in parteneriat cu Kvantum Sport, distribuitorul oficial al brandului in regiune.

Magazinul Under Armour din Baneasa Shopping City are o suprafata totala de 277 mp si comercializeaza imbracaminte, incalțaminte si echipament sportiv pentru barbați, femei și tineri, si va deveni cu siguranta o destinatie favorita pentru atleti si pentru cei care practica sportul in mod activ. Linia completa de produse Under Armour disponibila in magazin ii va ajuta pe sportivi sa evolueze la potentialul lor maxim.

Deoarece puterea, energia si rezistenta sunt sinonime cu acest brand, la evenimentul de inaugurare, invitatii au avut sarcina de a-si uni fortele si a ridica impreuna o greutate de trei tone pentru a deschide oficial primul magazin Under Armour din Bucuresti.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume, Ana Maria Branza, cea mai titrata scrimera din Romania, si-au demonstrat puterea impreuna cu luptatorul Catalin Morosanu, unul dintre cei mai puternici oameni din tara.

„Suntem foarte incantati sa aducem brandul Under Armour pe piata din Romania si  sa oferim, atletilor de performanta si celor amatori, echipament sportiv care inglobeaza cele mai noi materiale si tehnologii,“ a declarat Ionut Ionescu, Marketing Manager , Kvantum Sport.

 

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply