Party on the lake

Intr-o seara de luni, intr-o atmosfera de petrecere, s-a lansat  „Party on the lake”. Un nou concept al Restaurantului Herestrau de cina pe barca in largul lacului Herastrau ce transforma socializarea in oras intr-un eveniment in sine.

Imbarcarea se face de pe pontonul Lake Lounge Herastrau si timp de 3 ore invitatii au la dispozitie Summer Open Bar, live – cooking show cu specialitati mediteranean – internationale si desigur cea mai frumoasa priveliste a lacului Herastrau de care sa se bucure. Optiune disponibila doar cu rezervare, contra unei taxe si pentru un grup de maxim 20 de persoane.

Meniu Degustare by Chef Cesar Velasquez:

  • Vietnamese spring rolls
  • Satay
  • Placinte
  • Salata de quinoa cu seminte si mouse de avocado
  • Caracatita cu risotto de linte
  • Gazpacho de pepene galben cu menta si jamon
  • Ton rioshy

Restaurant Herastrau

Intr-un cadru natural minunat, in mijlocul parcului Herastrau, chiar pe malul lacului, puteti savura atat preparate internationale, cat si cu specific romanesc, pe care le puteti asocia cu o selectie de bauturi fine. Restaurantul “Herastrau” constituie cadrul perfect pentru intalnirile de afaceri dar si pentru mesele cu familia si prietenii.

Pe langa bucataria specifica si seviciile ireprosabile aveti la dispozitie locuri de parcare gratuite precum si posibilitatea de a distra copiii in vecinatatea restaurantului pe ” Insula Copiilor”

La Restaurantul Herastrau, puteti opta pentru deliciosul meniu la Lake Garden si Lake Lounge in mijlocul naturii, cu o priveliste superba spre lacul Herastrau.

Sarbatoreste in aer liber aniversarea, ziua de nastere, cununia, onimastica, petrecerea surpriza pe care o planifici pentru cineva drag si alt eveniment important in cel mai deosebit mod.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply