Octopus Eat Greek : Locul unde Grecia este mai aproape de tine

Sa incepem cu inceputul. Zic 🙂 Pentru mine nu a fost prima experienta la Octopus. In vara anului 2017, ce imi place cum suna asta, am ajuns pur intamplator pe terasa lor din Herastrau. O seara frumoasa de vara in compania prietenilor mei, cu cate un pahar de aperol fiecare, usor, usor ne-a “palit” foamea. Zis si facut, chelnerul din acea seara ne-a oferit meniurile de la 2 locatii diferite. Iar eu, asa cum era de asteptat am ales sa merg pe varianta de seafood, astfel mi-am comandat un aperitiv si un fel principal, insa am fost putin dezamagit pentru ca 5 dintre preparatele dorite de mine nu le mai aveau in acea seara. Asa ca am renuntat sa mai mananc. Probabil stiau ei ce stiau, dupa ora 18:00 nu este bine sa mai mananci daca vrei sa ai o silueta de invidiat :))

Duminica trecuta cand am primit invitatia de a “testa”din nou Octopus, nu am stat deloc pe ganduri si am zis ca merita sa le mai dau o sansa, mai ales ca lucrurile s-au mai schimbat putin intre timp. Iar eu chiar aveam nevoie sa “evadez” putin din atmosfera mediteraneana….mi-era tare dor de Cipru si mancarea delicioasa de acolo! P.S: Daca tot m-a dus pe mine cu gandul la vacanta mea din Cipru, propun sa va amintiti si voi cum mi-am petrecut eu vara. Poate anul viitor va luati bilete pentru Cipru, n-ar fi deloc rau, chiar aveti ce vizita 🙂

Decorul interior m-a surprins intr-un mod placut, atentia la detalii, elementele iesite din tipare, precum si barcile de pe tavan, toate dau un plus de stil locatiei. Daca am fost impresionata de interior, am spus ca este timpul sa-mi incerc din nou norocul in privinta preparatelor culinare: mi-am inceput ziua cu un platou Corfu Dips: Hummus, Taramasalata, Masline Picante, Tzatziki, Salata de vinete greceasca alaturi de o portie delicioasa de pita calda proaspata scoasa din cuptor. La felul doi am mers o portie de paste cu creveti si trufe, care nu m-a dezamagit deloc. Va spun sincer ca mi-a placut la nebunie.

La recomandarea chelnerului, am mai incercat Baby Calamari la gratar pe pat de baby spanac si Souvlaki de Berbecut – bucatele suculente de carne de berbecut condimentate si  servite cu sos tzatziki si cartofi trasi la tigaie.

Iar dupa acest rasfat culinar…cum puteam sa termin altfel decat cu o prajitura Framboise dupa reteta bucatarului chef care a mers perfect cu o cafea fierbinte.

Ce pot sa va spun este ca mi-a placut locatia, mancarea este absolut delicioasa. Octopus chiar a reusit sa-mi lase o impresie nu buna ci extrordinar de buna. Cu siguranta este si o sa ramana pe lista mea de restaurante, cand am pofta de o calatorie culinara in grecia, aici ma gasiti: Octopus Eat Greek , Sos Nordului 7 – 9.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply