O noua locatie Coffee 2 Go, in centrul orasului!

Simti nevoia sa savurezi o cafea sau esti un amator al cafelei cu gust exceptional? Nimic mai simplu! Te opresti pe Str. G-ral Henri Mathias Berthelot nr.5, la Coffee 2 Go, iti cumperi o cafea si iti incepi ziua cu dreptul!

www.themoment.ro/Nelu Platon

Zilele trecute, s-a deschis cea mai noua locatie Coffee 2 Go Berthelot, fiind cea de-a 30 a unitate deschisa in ultimii 5 ani.

La Coffee 2 Go gasiti doua blenduri de cafea; unul pentru cafeaua la filtru, altul pentru espresso. Ambele sunt mixuri de Arabica si Robusta (si ceva pasiune), in diferite proportii, retetele de preparare a cafelei (ca materie prima) fiind concepute de insusi dl Mihai Florescu, acesta fiind si furnizorul nostru de cafea. Ca si bauturi preparate, cele mai vandute (si implicit apreciate) sunt Flavoured Cappuccino / Latte si Filter Coffee, in aceasta ordine. Cu alte cuvinte, cele mai apreciate sunt bauturile compuse (cafea si spuma de lapte), cu tarie medie, urmate de cafeaua la filtru, a carei grad de cofeina depaseste cu mult pe cele mentionate anterior.

www.themoment.ro/Nelu Platon

Coffee 2 GO – alegerea perfecta pentru toti cei grabiti

Bautura aceasta cofeinizata ne DA STARTUL in fiecare dimineata si ne ofera suficienta energie (pana la cafeaua de la amiaza, bineinteeles) ca facem fata programului incarcat de la serviciu sau de la facultate.

www.themoment.ro/Nelu Platon

Ce faci cand nu ai timp sa-ti bei cafeaua? Iei cana cu tine sau apesi acceleratia si mergi la prima locatie care ofera acea cafea frumos “impachetata”, cu multe arome si de diferite dimensiuni?  Este Coffee 2 Go, un concept care iti ofera posibilitatea de a servi o cafea delicioasa intr-un pahar din plastic.

www.themoment.ro/Nelu Platon

Avantajul este ca o poti lua cu tine peste tot si ca, avand atat de multe sortimente la dispozitie din care sa alegi, te scapa de rutina. Let’s Coffee!

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply