Noutati si preparate world-cuisine la Flying Pig

Flying Pig, deja faimosul restaurant gourmet tip taverna urbana specializata in preparate pe baza de porc iberic, a lansat la inceputul primaverii noi preparate, de data aceasta ceva mai “delicate”, mai fine, dedicate cinei dar nu numai.

Noile dish-uri din meniul Flying Pig sunt concepute ca o alternativa mai usoara a preparatelor pe baza de carne de porc, totodata, meniul restaurantului devenid cu aceasta ocazie mai sofisticat si mai fusion, folosind diverse combinatii inedite, unele dintre ele cu influente asiatice.

“Prin aceste noi preparate dorim săridicăm standardul bucătăriei Flying Pig și totodatăsăatingem și un nou target de clienți dar și segmentul de dinner, mai putin popular pânăacum în cadrul restaurantului nostru datorită preparatelor ceva mai puțin prietenoase pentru o masă de seară dar foarte apreciate și intens comandate pe zona de brunch, lunch sau late lunch, preparate ce ne-au consacrat pânăî n prezent”  Laurențiu Stănescu, Managing Partner Flying Pig.

Printre noile preparate regăsim mâncăruri diverse pe bazăde fructe de mare precum ‘Tartar de somon cu dressing de susan și castraveți’, ‘Creveți la grătar cu legume, lapte de cocos și curry picant’, ‘Somon cu risotto de linte, morcov și sos veloute’ dar și preparate tip world cuisine, ușor reinterpretate în stilul Flying Pig cum ar fi faimoasele dumplings/dim-sum asiatice, denumite în noul meniu ‘Mix găluște umplute cu porc și creveți’, ’Supăde pui (asiatică) cu noodles, legume și ghimbir’, ‘Humus (oriental) cu pastrami caldăde vită’ dar și ’Risotto (italienesc)cu ciuperci de pădure și pastă de măsline’.

Și la capitolul cărnuri, preparatele s-au diversificat în stil internațional, iar noul meniu aduce câteva “vedete” europene precum ‘Muschi de vităcu sos de vin roșu, ciuperci și piure de cartofi’ sau ‘Piept de pui cu sos BBQ, piure cu ierburi și morcov cu ghimbir’.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply