Noa RestoClub | The hottest place in town

Cu ocazia prezentarii meniului, Noa RestoClub a organizat un Media Late Lunch la care am participat alaturi de colegi din blogosfera culinara si nu numai. Am testat preparate delicioase din meniu, vinuri fine si am socializat cu prieteni dragi, intr-o atmosfera relaxanta si primitoare.

Noa vine cu scopul de a muta polul distractiei pe cea mai animata strada a Bucurestiului, Calea Victoriei 26, intr-un spatiu modern si elegant, amintindu-ne de glamourul anilor ’70. Este locul ideal pentru un pranz sau o cina la lumina lumanarii, intr-un ambient foarte placut si cool. Cu un design curajos si urban, acest restaurant imbina elemente art-deco cu accente dark, totul intr-o atmosfera linistita si classy care spune o poveste despre micile delicii ale vietii.

Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua si club seara (miercuri, vineri si sambata), cu tineri care stau si socializeaza afara la un pahar de vin sau altii care danseaza inauntru. Este locul ideal unde business-ul se combina usor cu relaxarea, dar si muzica cu gastronomia. Bucatarie moderna cu influente frantuzesti si italienesti incearca sa aduca mancarea de bistro intr-o varianta modernista si mai vie, care sa fie pe placul tuturor. Echipa este formata din tineri foarte pasionati de ceea ce fac: de la manager, bucatar chef si echipa sa, barman, toti avand experienta in domeniu. Mai mult decat atat, toti sunt ghidati de dorinta de a crea un spatiu perfect, nou, inovativ, un loc in care distractia si bunul gust sunt pe primele locuri.

 

 

Chef Albert Ciucur este bucatarul sef de la Noa Restoclub. Si-a inceput cariera de bucatar acum 13 ani. Chef Albert detine controlul tehnicilor bucatariei moderniste dar si a celei vechi, putandu-le imbina intr-o maniera proprie. Reuseste cu succes sa readuca la viata retete vechi, boieresti, reinterpretate intr-un stil unic cu touchuri frantuzesti. Si-a pus amprenta asupra meniurilor urmatoarelor restaurante: Escargot, Goccia, unde a lucrat cu Chef Florin Dumitrescu, Sandalandala si cu experienta de 5 international in Spania si Cipru.

 

Meniu degustare

Vitello tonato

Salata piept de rata afumat cu mousse de branza de capra si avocado

Salata cu creveti si tentacule de calamari

Somon cu piure de cartofi si sos chorizo

Muschi de vita cu ciuperci

 

Photo Credit: The Storyalist

Noa Resto Club

Calea Victoriei 26

Rezervari: 0799747557

Facebook: https://www.facebook.com/noarestoclub/

Instagram: https://www.instagram.com/noarestoclub/

Site: http://www.noarestoclub.ro/

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply