#MiciInTheCity – 2 ani de Yum Stops la City Grill Primaverii

Saptamana trecuta am profitat de vremea frumoasa de afara si am petrecut impreuna cu Yum Stops, prietenele noastre care implinesc frumoasa varsta de 2 ani 🙂 Si cum ii sta bine unui blog care se respecta, au ales ca si locatie in gradina rustica a restaurantului City Grill Primaverii, unde invitatii au fost intampinati cu zacusca, salata de vinete, fasole batuta, carnati, cartofi prajiti si mici de toate felurile, placinta cu mere si nuca si dovleac. Pana la urma petrecerea s-a organizat sub hashtag-ul #MiciInTheCity.

Poiana urbana de la City Grill Primăverii a fost gradina secreta perfecta pentru aniversarea Yum Stops, iar staff-ul atent al restaurantului, care a aranjat zeci de baloti de paie, a intins luminite si a netezit terenul cam neatins pana atunci a fost de mare valoare pentru atmosfera de picnic pe-nserat in mijlocul orasului. Muzica live de vioara si clape a mascat si ultimele sunete ale orasului aglomerat.

Noua reteta Azuga Nepasteurizata, tare si usor dulce, a mers la fix cu micii condimentati si aromati, pe langa limonada si cafea, si ne-a transportat la gratarele traditionale petrecute cu familia. La pachet, invitatii au primit gemuri de la Raureni pentru clatitele de weekend, bunatati sanatoase de la Solaris si produse de curatenie de la Sano ca sa stranga dupa masa, acasa, nu la eveniment!

Daca anul acesta au petrecut la City Grill Primaverii, anul trecut cand au implinit 1 an au ales ca si locatie „La Sopron”, unde Rachel (bucatar chef-ul ) ne-a bucrat papilele gustative cu preparate romanesti reinterpretate, de la zacusca pana la chiftelute cu dovlecei. Ambele experiente au fost foarte reusit, din punctul meu de vedere.

Pentru mai multe experiente delicioase, fiti cu ochii pe YumStops.com. 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply