Meet #UrFutureObsession | FOREO

Meet #UrFutureObsession.

Cel mai mare beauty trend al anului 2018, Foreo UFO reprezintă cea mai sofisticată mască inteligentă din lume. Putând fi sincronizat cu aplicația mobilă, dispozitivul sonic #UFO oferă două tratamente pre-programate – Make My Day Call It a Night – care îți oferă efectele unui tratament profesional în doar 90 de secunde, în confortul propriei tale case. Cu ajutorul pulsațiilor T-Sonice și a terapiei luminase RGB LED, masează delicat pielea și stimulează producția de colagen, iluminează tenul și uniformizează tonul pielii, încălzește tenul pentru deschiderea porilor și emolierea acestuia și netezește pielea, ajutând la regenerarea tenului și diminuarea edemelor.

De asemenea, stimulează circulația sângelui, eliminând semnele de îmbătrânire a pielii. Se încarcă prin USB, 1 încărcare rezistând până la 40 de utilizări. Poate fi achiziționat de aici, la prețul de 1.329 lei.

 

 

And now, let’s talk about masks!

Gadget-ul FOREO UFO poate fi folosit împreună cu 2 măști, Make My Day și Call It a Night. Masca de zi hidratează tenul în profunzime și îl protejează împotriva poluării și a influențelor exterioare negative, conținând acid hialuronic, alge roșii, glicerină, pantenol și extracte din plante și fructe. Pachetul de 7 măști poate fi achiziționat de aici, la prețul de 49 lei. Masca de noapte se ocupă cu hrănirea și revitalizarea tenului, prevenind îmbătrânirea sa prematură. Conține ginseng, ulei de măsline, glicerină, pantenol și extracte din plante și fructe. Pachetul de 7 măști Call It a Night poate fi achiziționat de aici, la același preț ca și pachetul de măști #MakeMyDay.

 

 

Deși prețurile sunt ușor ridicate datorită tehnologiei avansate de care toate produsele din gama FOREO beneficiază, vă pot spune că este absolut necesar să dețineți măcar un device de genul pe care să îl folosiți în rutina de beauty. Și mie mi-a fost greu să cred la început, așa că vă recomand să faceți ca mine – achiziționați-vă Luna PlayLuna Play Plus (părerea mea este că ar fi mai bine să vă achiziționați varianta Plus, pentru că poate vreți să o folosiți pe termen lung) și convingeți-vă singuri de rezultate. Eu unul de-abia aștept să consum cele 100 de utilizări pe care Luna Play le pune la dispoziție și să fac un upgrade.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply