MASTERCLASS “KILLER BODY WORKOUT” LA CONVENTIA INTERNATIONALA DE FITNESS 2017

Pe data de 22 si 23 aprilie 2017, toti cei care iubesc fitness-ul se vor aduna la unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului din domeniu in Europa, organizat de Fitness Scandinavia.

Conventia Internationala de Fitness – editia a VII-a  va avea loc in perioada 22-23 aprilie 2017 (sambata: 09.00 – 22.00 si duminica: 09.00 – 18.00), in incinta Rin Grand Hotel (Soseaua Vitan Barzesti, nr. 7D – 7E). Printre invitati se numara unii dintre cei mai cunoscuti prezentatori  la nivel global, iar participantii au ocazia sa ia parte la cele mai noi si inovative ore de fitness. Printre prezentatorii celei de a VII-a editii a Conventiei Internationale de Fitness se numara si antrenorul Alexander Florescu, fondator Futura Gym, care va sustine un masterclass de senzatie: KILLER BODY WORKOUT!

Antrenamentul Killer Body Workout (sambata 22 aprilie 2017, 14:00 – 15:00) este unul functional, realizat in sistem circuit ce surprinde prin diversitatea exercitiilor efectuate atat cu accesoriile de fitness, cat si cu greutatea propriului corp, toate acestea la o intensitate maxima, in stilul army. Pe durata intregului antrenament va exista un mix continuu intre exercitiile cardio (de genul HIIT – High Intensity Interval Trening), cele de tonifiere musculara si cele de rezistenta, corpul fiind antrenat la turatie maxima, dar intr-un mod structurat. Acest gen de antrenament este similar cu cel practicat de sportivii de performanta sau de unitatile militare, fiind conceput sub forma unei curse contra-cronometru pentru intarirea musculaturii, dezvoltarea rezistentei fizice si armonizarea corpului.

Conventia Internationala de Fitness este cel mai mare eveniment din Romania de acest gen, avand printre invitati instructori de renume mondial, dar si de pe plan national care vor prezenta pe durata celor 2 zile cele mai noi si trendsetting ore de fitness.

Daca sunteti pasionati de fitness, nu trebuie sa ratati editia aceasta! Veti intalni pe cei mai profesionisti care te vor surprinde cu programe cat mai incitante. Inscrie-te acum!

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul organizatorilor www.fitness-scandinavia.ro sau sunati la + 40 735 559 251 / + 40 735 559 252 / + 40 727 347 761.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply