LUGO LOUNGE & RESTAURANT | New Hot Spot

Aflat in centrul Bucurestiului, in zona Piata Romana, pe strada George Enescu, numarul 23, Lugo Restaurant & Lounge si-a deschis portile in vara anului trecut. Lugo este un restaurant mediteraneean inconfundabil, cu linii si elemente de design vibrante. Decorul, ritmurile incitante ale muzicii de lounge si de relaxare si mirosul imbietor de mancare mediteraneeana  savuroasa, sunt impulsurile unei aventuri gastronomice de neuitat, care fac din restaurant un loc perfect pentru o iesire cu persoana iubita, prietenii sau familia.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

© www.themoment.ro by Geo Curnic

Fiecare aperitiv, salata, fel de mancare principal sau desert este pregatit cu dragoste si migala. Fructele de mare sunt vedetele meniului insa la fel de importante sunt si pastele, pestele (dorada si somon), carnea de vita preparata cu grija in sos brun, de vin alb sau chimchurri. Deserturile ocupa un loc de cinste in bucataria Lugo iar soufle-ul de ciocolata cu inghetata de vanilie este piesa de rezistenta.

Meniu degustare la Late Media Brunch –  o explozie de culori si gusturi delicioase, asezonate cu sosuri preparate in bucataria proprie:

Crevete cu guacamole

Rulou prosciutto cu gorgonzola

Rulou zucchini cu haloumi

Aoumoniera cu bacon si branza capra

Tartar ton

Tartar somon

Mini caprese

*

Muschi vita cu piure de morcov,anason si ananas

Ton crusta de susan  si sos butter lime

Paste primavera

© www.themoment.ro by Geo Curnic

© www.themoment.ro by Geo Curnic

Lugo propune clientilor sai in sezonul de primavara – vara, o terasa de vis, iluminata cu o bolta de lumini, unde puteti merge cu persoanele dragi, un interior cu separeuri dar si spatii open- space pentru grupuri mai mari, o servire impecabila iar piesa de rezistenta este reprezentata de mancarea de exceptie, unde retetele inovative ale unei experimentate echipe de Chefi face o nota aparte de alte localuri. Lugo

invita sa le faci o vizita si sa descoperi pasiunea bucatarilor pentru mancarea mediteraneeana!

Lugo Lounge Restaurant

Strada George Enescu, Nr 23

Rezervari: 0785 238 910

Facebook: https://www.facebook.com/LugoBucharest/

Instagram: https://www.instagram.com/lugo_bucharest/

Site: http://lugo.ro/

Related Posts

No Comments

Leave a Reply