LIVING CORAL, culoarea anului 2019!

Anul 2019 este tot mai aproape, iar specialistii in materie de culori au facut publica nuanta care va domina in anul ce-o sa vina si pe care o vom putea admira peste tot.

Daca in anul 2018 nuantele de ultra violet au facut furori, in 2019 desemnata a fost culoarea corai, mai exact, nuanta Living Coral, care exprima optimismul, bucuria si veselia. De asemenea, culoarea anului 2019 a fost descrisa ca un antidot: o nuanta aprinsa, plina de energie care provine din lumea de subacvatica.


culoarea pe care o vom vedea frecvent în vitrinele magazinelor este „Living Coral” si este descrisa drept: „o nuanta corai care anima si este plina de viata, cu irizatii aurii care energizeaza si atenueaza usor”. Culoarea simbolizeaza nevoia de optimism, pasiunile care aduc bucurie si dorinta de exprimare jucausa, completeaza cei de la Pantone.

Compania Pantone este cea care studiaza influenta pe care culorile o au pe plan mondial, inclusiv utilizarile lor in industria cinematografica si cea de divertisment, in colectiile de arta de pe Glob, dar si in ceea ce priveste destinatiile de vacanta.

Importanta unei culori poate să provina si din anumite criterii tehnologice, din disponibilitatea noilor texturi si a efectelor pe care o culoare le are asupra lor.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply