Liber la sporturile de iarna

Iarna este un anotimp minunat, mai ales pentru copii. Din pacate insa, din cauza frigului si a grijii excesive pentru siguranta si sanatatea, noi putem transforma iarna foarte usor intr-un anotimp plictisitor si sedentar. Thesocialite iti ofera cateva idei pentru sporturi ideale pentru tine in anotimpul rece.

Sanius – Pentru aceasta activitate poti folosi, daca nu ai sanie, discuri ieftine din plastic sau pungi din plastic. Tot ce trebuie e sa te asiguri ca toata lumea e imbracata corespunzator si poarta ghete impermeabile.

Schi O vacanta la schi poate fi distractiva. Schiatul este una dintre activitatile preferate ale copiilor si tinerilor de pretutindeni.

Snowboard – Snowboard-ul este o varianta mai indrazneata si poate mai “indrazneata” a schiurilor. Este un sport foarte la moda printre tineri si cucereste din ce in ce mai mult si inimile adultilor.

Hochei pe gheata – Este un sport mai dur, mai solicitant, care se poate practica organizat, in cluburile sportive. Echipamentul necesar practicarii hocheiului pe gheata este destul de complex si costisitor. Pentru hocheiul pe gheata, pe langa patine, crosa si puc, copilul tau are nevoie de un echipament de protectie: manusi, cupe de protectie pentru piept, spate, membre posterioare si inferioare, casca de protectie pentru fata, toate cu invelis de nailon.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply