Kate Middleton, o gravida eleganta

Sa fii in acelasi timp eleganta, sexy si insarcinata e aproape imposibil si nu puține sunt femeile care aleg sa nu aiba copii sau care amana momentul cat mai mult, din dorinta de a nu-si strica silueta. Iata insa ca sunt destule celebritati si nu numai care nu se tem de kilogramele in plus si isi poarta sarcina cu mandrie, nesfiindu-se chiar sa pozeze in ipostaze curajoase.

Printre mamicile super sexy din showbiz cu siguranta un loc fruntas il detine Ducesa Kate, ajunsa in acest an la cea de-a treia sarcina.

Ducesa Kate este un real exemplu de eleganta chiar si pe perioada sarcinii! Rochitele cu print select, din matase fina, combinate cu sacouri simple si pantofi cu toc, sunt preferatele ducesei Ca tot a venit vorba despre stilul Ducesei de Cambridge, astazi dorim sa trecem in revista cateva dintre aparitiie memorabile.

 

Ducesa de Cambridge nu a renuntat la stilul care a consacrat-o nici atunci cand a iesit cu cei mici din spital. Extrem de naturala, eleganta si cu zambetul pe buze, asa a ales aceasta sa-i intampine pe toti cei care au asteptat cu mare interes venirea pe lume a celor mici.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply