Joben Bistro Bucharest – calatorii in timp, trecut sau viitor

Joben Bistro este locatia in care H.G Wells se intalneste cu Jules Verne intr-o ambianta in care aventura depaseste limitele imaginatiei. De la licori rare si preparate magice pana la obiectele inedite, lasa-te fermecat de cea mai buna cafea si opreste clipa!

Cu un design steampunk, Joben Bistro Bucuresti este al doilea local de acest gen din Centrul Vechi, dupa Distrikt 42.

Am fost de doua ori in locatie si sincer abia astept sa revin, atat de mult imi place. Prin diversitatea serviciilor oferite, printr-o varietate de preparate din bucataria internationala si o gama larga de bauturi, locatia este ideala pentru o iesire cu prietenii, o aniversare sau orice alt tip de eveniment.

Design-ul spectaculos ne introduce intr-o lume de poveste, asa cum am scris si mai sus, Jules Verne este prezent la orice pas. Iti recomand daca ajungi la Joben sa te uiti la toate detaliile, in mijlocul pub-ului sta suspendata din tavan o trasura legata de un “balon cu aer cald”, barul este in forma de locomotiva. Restul detaliilor va las pe voi sa le descoperiti. 

Cum am intrat acolo, primul gand pe care l-am avut a fost ca, trebuie neaparat sa revin la Joben Bistro Bucuresti 🙂

Ospatarii sunt super prietenosi si atenti, ca sa nu mai spun ca mi-au pregatit doua cocktailuri care sunt absolut geniale. Spre uimirea mea le-am baut pe amandoua :)) Unul dintre ele fiind cu apa de trandafiri.

Localul este mai mult decat spatios, are 800 mp, si este dispus pe doua etaje plus terasa exterioara. Despre mancare nu pot sa va supun decat ca este absolut delicioasa.

Monica a ales sa-si comande o portie de coaste, in meniul lor le gasiti cu denumirea de The Cage ( coaste de porc, cartofi aurii, salata coleslaw si sos barbeque). Alese cu grija, intoarse pe toate partile  si ascunse, cat sa se rumeneasca, in cuptorul incins, costitele de porc nu mai sunt ce au fost candva. S-au reinventat atat de frumos, incat si cartofii sau perpelit de placere.

Sunt ferm convinsa ca orice mi-as fi comandat as fi fost extrem de incantata. Insa, cum in momentul de fata sunt la regim, trebuie sa am grija la ce mananc si la ce ora. Asa ca am decis sa comand o portie de Lavish Raviolli ( raviolli, ciuperci, unt, parmezan si rozmarin ), va recomand sa incercati, merita. Acest preparat te va bucura cu un sos in care se vor desfata niste raviolli cu ce este mai bun in bucataria italiana.

Pentru desert, Monica a ales sa manance Nor (bezea cu crema de trandafiri si sorbet de fructe de padure ). Desertul acesta este o poezie despre textura, gust si culoare. Fin ca un nor intr-o dimineata perfecta de vara.

Eu am ales Holy Tiramisu, care desi pare un tiramisu clasic, este mult mai mult decat atat. E preparat cu drag de oameni, dupa o retata adusa tocmai de la Vatican.

Acestea fiind spuse nu-mi ramane decat sa va recomand acest restaurant care pe mine m-a impresionat. Design-ul de basm, ospitalitatea ospatarilor, localizarea si nu in ultimul rand mancarea, mancare care este cu adevarat delicioasa.

Facebook: Joben Bistro Bucharest 

Locatie: Selari,nr.16, Bucuresti

Related Posts

No Comments

Leave a Reply