HISTORY OF DENIM | TheDate & Smuggler

History of Denim este o petrecere atipica conceputa intr-un magazin de haine, pe data de 1 Aprilie 2017. Concept sotere-ul Smuggler este situat intr-una dintre cele mai frumoase cladiri istorice, chiar in mijlocul orasului, pe strada Dorobantilor nr. 16.

Ce poate fi mai Cool decat sa petreci si sa faci shopping in acelasi timp? Smuggler are o promotie de 15% in seara petrecerii pentru tinute smart-casual, urban, glam sau premium ale brandurilor SELECTED Homme/Femme, Jack & Jones, Vero Moda, Pieces, Noisy May si Only & Sons.

Si cum ar spune Yves Saint – Laurent, “I have often said that I wish I had invented blue jeans: the most spectacular, the most practical, the most relaxed and nonchalant. They have expression, modesty, sex appeal, simplicity – all I hope for in my clothes.” Dar cineva ne-a luat-o inainte inca din secolul 19. Asa ca putem doar sa ne bucuram de denim impreuna la The History of Denim by the date & Smuggler.

Pentru ca participantii sa se bucure de o experienta premium vor primi cate o sticla de Kronenburg 1664. Meniul de bauturi este special conceput pentru petreceri trecand prin toate gusturile: de la shot-uri la long drinks-uri, Red Bull, afri cola si Prosecco bar. Atmosfera va fi asigurata de Sergiu Costache, unul dintre cei mai renumiti DJ al cluburilor bucurestene, promitand un set cu influente comerciale facut special pentru petrecerea the date.

Intrarea la petrecere se face pe bază de bratara achizitionata in prealabil de la organizatori. Pretul unei bratari este de 40 RON pana joi 30 Martie si la intrare 50 RON. Mecanismul de intrare in posesie este foarte simplu, si facut special pentru a induce sentimentul de comunitate.

Sponsorii evenimentului: IQOS, Smuggler, URBB

Parteneri: Prosecco Bar, BGS

 

Despre the date.

the date. este un brand de petreceri premium, menite să creeze “nopți experiență”, în locații diferite de fiecare dată, pentru amatorii de distracții din București. Conceptele petrecerilor the date. sunt inspirate din ultimele trenduri de evenimente din întreaga lume și le oferă participanților experiențe surprinzătoare. Organizatorii își selectează atent participantii pentru a asigura o audiență potrivită și le promit acestora petreceri memorabile.

 

Detalii History of denim by the date. & Smuggler

Când: sâmbătă, 1 aprole 2017, ora 22:00

Unde: Magazinul Smuggler situate pe Calea Doeobantilor, nr. 16, București

Acces: doar pe bază de brățară achiziționată în prealabil – 40 lei pan ape 30 Martie sau  50 lei pe 31 Martie si la intrare, in limita bratarilor disponibile.

Dresscode: Denim

Related Posts

No Comments

Leave a Reply