Hawaii vibes cu Coco Aloha

Eu sunt fan cocos, lapte de cocos, apa de cocos, inghetata de cocos, cocos proaspat. Orice contine cocos este pentru un mine un deliciu. Si cand am primit pachetul de la Coco Aloha, am fost cea mai fericita!

Va intrebati ce este Coco Aloha? O bautura racoritoare, vegetala fara lactoza – lapte de cocos.

Maresi Foodbroker, compania care comercializeaza inca din 1949 produse din categoriile: mic-dejun, bucataria lumii, snack-uri si alimente de baza, lanseaza anul acesta pe piata din România varianta de 700 ml a laptelui de cocos, Coco Aloha.

Lapte de cocos este bautura perfecta atat pentru vegani si persoane cu intoleranta la lactoza, cat si pentru cei care isi doresc un stil de viata sanatos. Gustul bogat al laptelui de cocos se datoreaza faptului ca acest fruct exotic contine grasimi vegetale cu densitate foarte mare, avand proprietati nutritive si benefice sanatatii.

Coco Aloha poate fi folosit zilnic in prepararea unor retete delicioase precum: ciocolata vegana, briose, clatite, budinca de orez, torturi, smoothie-uri si multe altele. Eu deja l-am incercat in clatite, si in cateva retete de smoothie-uri pe care vom implementa in cadrul programului Futura Lifestyle alaturi de Alexander Florescu – antrenor si CEO Futura Gym.

 

Maresi Foodbroker a introdus laptele de cocos si in alte preparate ale sale, precum Cappuccino ori bauturi cu fructe, incurajand astfel consumul laptelui vegetal, toate aceste produse fiind lipsite de lactoza sau gluten.

Unde il puteti gasi? Momentan pe rafturile Carrefour iar pretul este unul destul de decent – 10.90 RON/700ml.

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply