Halewood Wines & Spirits lansează în România un brand de bere artizanală premium

Compania Halewood Wines & Spirits, filială a celui mai mare producător independent de băuturi alcoolice și non-alcoolice din Marea Britanie, anunță lărgirea portofoliului de vinuri și băuturi spirtoase cu un brand de bere artizanală premium. Berea Sadler`s este produsă în Marea Britanie și are o istorie de peste 100 de ani.

Fondată în 1900, în Oldbury, Marea Britanie, Sadler`s este o afacere de familie, condusă în prezent de a cincea generație de berari, care produce beri artizanale de calitate. Gustul incomparabil al berii Sadler`s este dat de varietatea de hamei și ingredientele premium.

Portofoliul Sadler`s cuprinde gama Signature Ales, cu șase tipuri de bere Ale atent selecționate, printre care Peaky Blinder, Worcester Sorcerer și Hop Bomb, completată de o gamă sezonieră Craft Ales, din care fac parte premiatul Mud City Stout și berea roșie Red Ipa. Berile Sadler`s vor fi prezente și pe piața din România, atât în HoReCa, cât și în marile lanțuri de retail.

Berea artizanală face parte dintr-un curent în plin avânt pe plan mondial, care pune accentul pe revenirea la origini prin consumul produselor care folosesc ingrediente naturale și sunt fabricate prin metode tradiționale.

„Suntem mândri de istoria noastră și de faptul că suntem berari premiați, în aceste momente interesante în care piața de bere artizanală avansează. Suntem o afacere de familie care va continua să producă beri de calitate, intreresante și inovatoare pentru clienții noștri. Suntem mândri de parteneriatul cu Halewood Wines & Spirits, care ne oferă oportunitatea de a ne extinde în întreaga lume. Suntem încrezători că piața din România va aprecia berile noastre, mai ales în contextul în care berea craft se bucură aici de un val de simpatie și de o cerere în creștere”, a declarat Chris Sadler, Managing Director Sadler`s.

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply