Globe Decor Workshop

Miercuri, 13.12.2017, bloggerii din Romania si-au dat intalnire in centrul Bucurestiului, la showroom-ul The Planner, pentru a invata sa-si realizeze propriul lor glob, acum in prag de sarbatori.

Cu acesta ocazie am descoperit o noua pasiune – caligrafia. Toti cei prezenti la eveniment si-au realizat  glob perfect, sustinuti fiind de Cristina Dobrescu si Loredana Munteanu, intr-un cuvant echipa Livrez Dragoste, glob pe care l-au si luat acasa pentru a se putea bucura de el.

 

Globe Decor Workshop si-a propus sa atraga atentia asupra caligrafiei, a cuvantului scris de mana, transmitand un indemn pentru educatie, cultura, traditie, arta si trainicie, in vremuri in care tanara generatie are mai mult deprinderea tastaturii si a touchscreen-ului.

 

“In vremuri dominate de tehnologie, scrisul de mana devine un exercitiu creativ si relaxant, o experienta personală, ceea ce am si propus pentru acest atelier, in prag de Sarbatori! Fiecare a primit cate un glob, materiale de lucru si provocarea de a-l personaliza cu un cuvant reprezentativ pentru ei. Cred ca i-am pus pe ganduri, s-au implicat si au plecat incantati sa puna globul in bradul de acasa.” – Cristina Dobrescu si Loredana Munteanu, livezdragoste.ro.

 

Pe Sos. Nordului, nr. 82 – 92, intrarea B, scara D, gasiti cel mai interesant showroom de prezentare a serviciilor de planning, desprins parca dintr-un basm. Showroom-ul si serviciile oferite de catre The Planner sunt moderne, indraznete si intotdeauna remarcabile, acest lucru fiind validat de catre toti cei care le calca pragul.

Mai multe informatii puteti gasi pe Facebook : The Planner si Instagram: @theplannerbucharest

Related Posts

No Comments

Leave a Reply