Gelato Madre pastreaza originea gustului  prin ingrediente 100% naturale

Gelato Madre redescopera esenta gustului pentru a oferi consumatorilor o experienta unica, fiind o gama care s-a nascut din ideea unui produs care sa ne readuca la origini. Ingredientele naturale atent selectionate fac ca acest gelato sa fie asemanator unui desert delicios care se poate realiza simplu, cu produse care se regasesc in orice bucatarie.

Gelato Madre este un brand nou pe piata din Romania, potrivit pentru cei care cauta calitatea unui produs artizanal, dar cu posibilitatea de a-l gasi in marile lanturi de magazine. Acesta face parte din familia produselor G7, care se remarca prin maiestria cu care caserolele sunt umplute si ambalate manual, chiar si astazi.

In productia sortimentelor Gelato Madre, maestrii gelatieri se ghideaza dupa doua principii: pastrarea retetelor originale si folosirea unor ingredinete naturale, de origine italiana. Astfel, printre ingrediente se numara  sucul  de Lamai de Sorento, alunele de Piedmont, fisticul verde din Bronte si laptele proaspat din Alpi. Din colaborari locale cu Ciocolateria Majani, Cofetaria Badianidin Florențași Cafeé Terzidin Bologna au rezultat sortimentele Buontalenti, Cioccolato Majani si Caffè Terzi Bologna.

Evenimentul a fost unul interesant, cu un workshop de fotografie sustinut de Vlad Eftenie, unul din speakerii mei favoriti, pe care l-am cunoscut la un gathering de instagrammeri anul trecut si mi-a captat atentia prin modul sau de exprimare si viziunea lui asupra lumii, prin lentila camerei de fotografiat.

Ne-a povestit cum isi descopera el subiectele de fotografiat doar prin simplul fapt ca este intotdeauna alert si atent la tot ce se petrece in jurul lui. Ia Bucurestiul la pas cat poate de des si in comparatie cu multi dintre noi, nu sta cu capul in telefonul mobil sau tableta. ASTA DA SFAT BUN! Asa ca de acum incolo voi incerca sa fiu mai atenta la lumea din jurul meu, sigur voi putea descoperi subiecte interesante 🙂

Photo Credit: Silviu Pal

Related Posts

No Comments

Leave a Reply