Futura Lifestyle & Beauty: un nou concept de beauty salon

Joi, 20 Decembrie 2017, s-a lansat un nou concept in domeniul frumusetii si a stilului de viata sanatos, salonul Futura Lifestyle & Beauty pe Str Rodiei nr 29, Sector 3. Locatia se afla la parterul salii de fitness Futura Gym Decebal, parte din conceptul Futura Gym dezvoltat de Alexander Florescu din pasiunea sa pentru sport si pentru a promova stilul de viata sanatos si echilibrat.

La acest eveniment au fost invitati vedete, bloggeri de lifestyle si clientii salilor Futura Gym. Invitatii s-au bucurat de atmosfera plina de energie a noului salon, cu demonstratii de hair & make up, consultanta gratuita din partea echipei Futura Lifestyle & Beauty si au degustat din smoothieurile si salatele create si selectate special pentru ei.

Futura Lifestyle & Beauty este un nou concept de beauty salon in centrul Bucurestiului, unde gasesti servicii de frumusete, remodelare corporala si consultanta nutritie. O oaza de rasfat unde te poti relaxa si rasfata cu o echipa de profesionisti in materie de Hairstyle, Make Up, Unghii, Cosmetica, Masaj, Extensii Gene, dar vei gasi deasemenea retete sanatoase de smoothie-uri si salate create special pentru clientii cluburilor Futura Gym care doresc se bucure de o masa usoara si gustoasa, preparata din ingrediente fresh, bogate in vitamine si minerale.

 

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul partenerilor: Futura Gym Decebal, Techir Cosmetics, SlooP, Via Viticola Sarica Niculitel, The Socialite, Izabela Uratoriu Decor.

II puteti gasi la adresa: Strada Rodiei, nr 29, Sector 3, Bucuresti. Tel: 0725311403

www.facebook.com/futuralifestylebeauty

http://futuragym.ro/futura-gym-lifestyle/

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply