FOOD TEAM BUILDING | Gabriela Simion & Kuxa Events

De curand am fost invitata de Gabriela Simion la o provocare culinara…la inceput nu stiam despre ce e vorba pana am ajuns la Kuxa Events, unde mai fusesem in vizita la diverse evenimente tip teambuilding cooking class sau wine tasting.

Desi am intarziat putin, am ajuns fix la timp pentru a incepe provocarea Gabrielei alaturi de alti colegi de breasla. Nimeni nu stia ce va urma…asa ca Gabi ne-a impartit in doua echipe conduse de Pia si Oana aka #SurorileVoicu, eu aterizand in TEAM 1 condus de Pia si coechipiera cu Denis. Aici am aflat ca Denis este mai control freak ca mine! DA! Exista asa ceva!

Dupa ce Gabriela ne-a explicat provocarea, ne-a povestit despre ingrediente si reteta de placinta pe care urma sa o replicam in 30 de minute (nu o placinta, ci cate 3 pe fiecare echipa de 2 persoane) Ne-am apucat repede de treaba, ne-am ales ingredientele, le-am combinat adecvat si am reusit sa castigam competitia avand peste 10 modele de placinte preparate in mai putin de 30 de minute!

Prin acest concept, Gabriela Simion, isi doreste sa promoveze gatitul ca o activitate distractiva in bucatarie.  Proiectul se numeste Food Team Building si este realizat in parteneriat cu Kuxa Events, sub forma unor workshop-uri interactive la care se pot inscrie toti cei pasionati de gatit.

Si daca va intrebati la ce este bun gatitul in echipa? Pai inseamna o buna comunicare si multa distractie! A spune ce iti trebuie sau ce faci tu si ce ar trebui sa faca celalalt este o arta. In cadrul acestor evenimente de live cooking, participantii pot da frau imaginatiei si se pot lasa inspirati de ingrediente pentru a prepara retete originale si apetisante.

Food Team Building by Gabriela Simion este organizat la Kuxa Event si se pot face rezervari pentru aproximativ 10-16 persoane. Atmosfera evenimentului este una plina de adrenalina si voie buna, iar sesiunea de gatit dureaza aproximativ doua ore.

,,Food Team Building este un concept nou in Romania pe care imi doresc sa il promovez catre oamenii ocupati, dar care isi doresc o activitate plina de veselie in bucatarie. Acest proiect se adreseaza oricui ii place competitia si lucrul in echipa. Nimeni nu trebuie sa fie bucatar experimentat, asa ca este loc pentru toata lumea sa invete si sa se distreze pe parcursul activitatii.” a declarat Gabriela Simion.

Mai multe pe: https://gabrielasimion.com/

Parteneri Food Team Building: Kuxa Events, Crama Histria

Related Posts

No Comments

Leave a Reply