Food Bloggers Conference 2017

De ani buni, Evensys organizeaza cea mai tare conferinta cu si despre bloggerii pasionati de gatit – Food Bloggers Conference. Blogging-ul culinar are deja o prezenta consistenta in online-ul romanesc.

Food Bloggers Conference e intotdeauna un prilej de a savura lucruri gustoase, de a afla secrete din bucatarie si de a vedea „live” cei mai priceputi chefi. Editia Food Bloggers 2017 nu o sa faca exceptie. Mai mult decat atat, Food Bloggers Conference este, de doua ori pe an, un prilej, pentru aproape 200 de persoane, de a afla despre tendintele culinare. Pentru ca mancarea este un mod de a ne afirma, de a declara cine suntem si ce ne place.

Food Bloggers Conference este evenimentul care se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie. Te astept si pe tine la cea de-a saptea editie pentru inca o zi plina de inspiratie si retete de succes in blogging si gastronomie!

Cum participi? Solicita o invitatie aici: http://bit.ly/FoodBloggersInregistrare.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply