FLEURS DE ROUMANIE | Your Personal Aroma

In luna iubirii, Your Personal Aroma lanseaza colectia capusla Fleurs de Roumanie, din iubire pentru natura, o colectie de cinci parfumuri esenta 100% naturale din macerate romanesti cu note de varf de  magnolie, narcise, lacramioare, tei sau caprifoi. Parfumurile au note verzi fresh sau gurmande, si sunt incapsulate intr-o sticluta verde translucid de 20ml cu design in forma de floare, asa cum spune si conceptul. Parfumeria naturala vine astfel cu un mesaj puternic inspirat de tendintele internationale, in care notele verzi si esentele naturale revin in forta in preferinte, pe fondul unui an creativ dominat de culoarea verde Greenery, ce inspira la natura si prospetime.

Lansarea colectiei a avut loc pe 4 februrie 2017, in noul atelier atemporal din Casa cu Arome,  printr-un atelier experiential de creatie a parfumului personal, ce a recreat atmosfera si pretiozitatea artei parfumului din vechile timpuri de la curtile regale, cand parfumurile erau realizate doar din esente naturale. Impreuna cu ceilalti invitati, am avut ocazia sa experimentam arta creatiei parfumului personal. Mixul de esente alese de mine au fost predominant citrice si florale: Portocala dulce, Scortisoara, Lotus, Piper, Lavanda si Bourbon. Rezultatul a fost uimitor de placut dar in acelas timp extrem de puternic. Cea ce face diferenta dintre un parfum creat din esente naturale si personalizat pe gustul clientului, si unul achizitionat din comert.

“Conceptul Fluers de Roumanie – din iubire pentru natura,  readuce in prim plan ideea de gradina cu flori proaspete, o gradina bucolica, secreta si edenica apropiata casei. Colectia va avea nume bilingve, fiind destinata atat publicului intern, dar si internaţional.” spune Raluca Vasile, creatoarea conceptului YPA.

Magnolia, Iubirea mea/ Magnolia, My Love

Narcissus seducator/ Seduced by Narcissus

Lacrama cu dor de acasa / Home of dear Lilly

Flori de tei/ Lindenflowers

Dragu mi-s / Honey Me

Fiecare ingredient din notele de varf a fost ales cu mare atentie pentru a fi o reprezentare cu puternic ADN romanesc mare-munte, astfel incat magnolia, narcisa, lacramioara, teiul sau caprifoiul devin ambasadori olfactivi ai plaiurilor romanesti. Incepând din luna Februarie, atelierul Casa cu Arome isi deschide portile pentru ateliere experientiale olfactiv-gurmande, de creatie parfum  sau aromaterapie in stil frantuzesc, german sau oriental, cat si pentru clienti ce isi doresc  un parfum cu adevarat natural de colectie sau personalizat, de corp sau de ambient.

Preturile colectiilor Your Personal Aroma sunt permissive, intre 100lei-600lei, in gramaje de 10-20-30-50-100ml, existand si o varianta unicat Your Personal Aroma, creata pe comanda si personalizata in functie de optiunile clientului, ce poate ajunge la 1500 lei.

Detalii pe www.yourpersonalaroma.com

Related Posts

No Comments

Leave a Reply