Flavia Mihasan este noul brand ambasador Vitamin Well Romania

Flavia Mihasan, co-prezentatoare in emisiunea ”Neatza cu Razvan si Dani”, este noul brand ambasador Vitamin Well Romania, liderul european al bauturilor premium cu vitamine si minerale, desemnat Produsul Anului® 2018 in Romania, la categoria ”Bauturi vitaminizante”.

Produsele Vitamin Well sunt dezvoltate, produse si imbuteliate in Suedia, fiind exportate in peste 30 de tari la nivel mondial.

”Vitamin Well este o bautura functionala care sustine ritmul dinamic din fiecare zi. Consumatorii isi doresc intotdeauna excelenta, iar alegerea Flaviei Mihasan drept brand ambasador a venit in mod natural. Ne-am dorit un Key Opinion Leader care sa impartaseasca aceleasi valori promovate la nivel international: smart choices and a healthy lifestyle”, declara reprezentantii Healthy Drinks&Foods, distribuitor si detinator al drepturilor brandului Vitamin Well in Romania.

Flavia Mihasan are o experienta de peste 5 ani in televiziune si este promotoarea principiilor care stau la baza unei vieti armonioase.

”Sunt incantata sa incep aceasta colaborare alaturi de un brand cu ale carui valori ma identific. Sportul este parte din viata mea, iar aportul de nutrienti este esential pentru un lifestyle activ. Vitamin Well reprezinta o alternativa la bauturile racoritoare indulcite cu zahar, un produs care corespunde cerintelor mele in materie de alimentatie sanatoasa”, declara Flavia Mihasan, brand ambasador Vitamin Well Romania.

In Romania, produsele Vitamin Well sunt marketate si distribuite prin partenerul oficial, Healthy Drinks & Foods si sunt disponibile in cele mai importante lanturi de retail: Auchan, DM, IKEA, Inmedio, Mega Image, Metro, Saladbox, Starbucks si gas stations: MOL, Rompetrol.

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply