FASHIONTV SPRING FESTIVAL 2018

Între 26 şi 27 aprilie 2018 va avea loc FASHIONTV SPRING FESTIVAL la Palatul Parlamentului,  Sala Unirii, eveniment internațional ce promovează moda, arta, cultura și turismul din România, cu ocazia Centenarului Marii Uniri.

Prima zi, 26 aprilie – ROMANIAN SPRING FESTIVAL, este un omagiu adus Centenarului Marii Uniri prin prezentarea expoziției „Un secol de costum în România”, din colecția prof. dr. Adina Nanu şi a evenimentului “100 de ani de modă şi artă populară românească” –o colecţie unică de ii de la Muzeul Naţional al Satului „DIMITRIE GUSTI”,prezentări de modă ale studenților de la Universitatea Națională de Arte din Bucuresți, Universitatea de Artă şi Design din Cluj Napoca, prezentări de modă ale designerilor invitați din Grecia, Italia, Franța, Anglia, prezentare de modă Clara Rotescu.

Cea de-a doua zi a festivalului, 27 aprilie – INTERNATIONAL FASHION DAY– transformă România in capitala modei internaționale pentru o zi. Personalități din domeniile modei și ale ospitalității vor fi recunoscute public în cadrul Galei FTV Fashion Awards. Premiile vor fi înmânate de către dl. Michel Adam, președintele și fondatorul Fashiontv Internaţional, iar prezentarea de modă a designerului Cătălin Botezatu va încheia seara cu un super show.

FASHIONTV SPRING FESTIVALeste organizat de către Fashiontv România în parteneriat cu European Fashion Council.

Fashiontv Internaţional este cel mai important canal de fashion din lume, cu o activitate de 21 ani în domeniu, prezent pe 5 continente, în 196 de țări.

Prof. dr. ADINA NANUpredă de peste 50 de ani cursuri de Istoria Artelor, Istoria Stilurilor şi a Costumului la Universitatea Națională de Arte şi Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.

Parteneri: European Fashion Council, Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti”,  Federația Patronatelor din Turismul Românesc, Federația Română de Design Vestimentar şi Accesorii, Ţiriac Auto.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply