Expozitie de tatuaje HENNA si JAGUA, semnata Henna Journey

Henna Journey si fotograful Florin Cristache te invita la o expozitie cu si despre henna, o incursiune in fabuloasa lume a tatuajelor temporare sub forma unui eveniment care imbina pictura corporala cu fotografia artistica.

Vernisajul va avea loc miercuri 11 aprilie, ora 19.00, in spatiul cochet al Dialogue Social Bar, str. Hristo Botev nr. 1, si se afla deja la a doua editie.

Scopul evenimentului este sa aduca sub lumina reflectoarelor jagua, alaturi de henna care este cunoscuta deja, si combinatia dintre acestea doua. Vorbind in culori, s-ar traduce in nuante de albastru si maro care urmaresc armonios anatomia corpului. E nou, indraznet, intens, avangardist.

Laura Constantin, initiatoarea curentului henna in Romania, abordeaza intr-o maniera moderna aceasta formă de arta traditionala straveche cu origini orientale. Studiata in India si aprofundata intr-o calatorie amanuntita prin Asia in decursul unui an, arta corporala cu henna este acum explorata sub toate formele ei si treptat acesteia i se adauga si maiestria in arta cu jagua.

Un eveniment marca Henna Journey, conceptul care a promovat arta corporală cu henna in ultimii 4 ani in Romania. Aici puteti afla mai multe despre eveniment: Facebook

Related Posts

No Comments

Leave a Reply