Experimenteaza natura cu noua colectie de iarna de la Sabon, Holiday Splendors

Inchide ochii si, pentru cateva secunde, imagineaza-ti ca te afli departe de agitatia cotidiana, de termenele-limita si de oras. In mijlocul Naturii, pe poteci abia umblate, printre plante luxuriante, flori parfumate si liniste, te reintalnești cu tine insuti si iti redobandesti energia pentru noi inceputuri: de an, de drum, de prietenii.

Este un exercitiu de imaginatie perfect pentru sfarsitul de an, un exercitiu la care Sabon ne invita cu noua sa colectie de iarna – Holiday Splendors. Ocazia perfecta sa redescoperi si sa experimentezi natura in toata splendorea sa. Lasa-ti pasii sa te poarte pe carari neumblate, printre arbori mareti si perdele de flori, conecteaza-te cu Mama Pamant, lasa timpul si spatiul sa te invaluie si bucura-te de nesfarsitele daruri ale naturii.

Inspirate de o calatorie in natura, produsele din colectia Holiday Splendors samintesc de abundenta, ingredientele si texturile pe care Natura, in maretia ei, ni le ofera. Parfumul discret, dar placut al acestora reuneste note florale si mirodenii ce realizeaza, impreuna, o aroma senzuala, unica. Aceasta se deschide cu note invioratoare de portocala, combinata cu scortisoară si nucsoara, dar si cu note de trandafir si violete care se amesteca armonios cu ambra, si se incheie in note placute de patchouli, vanilie si boabe de tonka.

Colectia Holiday Splendors cuprinde geluri de dus, sapunuri, lapte de corp, crema de maini, pudra minerala, spuma de baie, lumanari parfumate si multe alte surprize, individuale sau in seturi de cadou. Perfecte pentru momente de rasfat si relaxare, acestea sunt adevarate cai catre o lume plina de magie, o lume a Naturii.

Aroma unica de woody patchouli surprinde si incanta simturile, in timp ce design-ul elegant al cutiilor de cadou in care sunt asezate seturile de produse, cu broderii de catifea si decoratiuni aurii ce amintesc de cutiile regale de bijuterii, vin in completarea intregii experiente. Fie ca le alegi pentru persoane dragi, fie ca le alegi pentru tine, calitatea produselor Sabon din noua gama de iarna va aduce un plus de savoare sarbatorilor din acest an, dar si un strop din natura care ne inceteaza să ne bucure cu minunile sale, de la parfumuri incantatoare, la linistea perfecta pe care ne-o transmite.

Produsele din gama Holiday Splendors se gasesc in toate magazinele Sabon din tara, dar si online pe www.sabon.ro, fiind disponibile in editie limitata pentru sarbatorile din acest an.

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata. Primul magazin SABON a fost deschis în 1997 pe Strada Shenkin, in inima orasului Tel Aviv, de catre cei doi fondatori ai lantului – Sigal Kotler-Levi si Avi Piatok.

SABON foloseste doar ingrediente de inalta calitate si forme captivante, acordand o atentie speciala ambalajelor si intelegand sensul profund al termenului „dar”. Inca de la inceputurile sale, compania SABON a fost foarte atenta cu natura si pune accent pe folosirea de materiale naturale si pe protejarea mediului in care traim.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply