Ethnos by Lyria | Colectia de genti dedicata Zilei Iei

Colectia Ethnos de la Lyria – povestea ta pictata, dedicata Zilei Universale a Iei, a fost lansata oficial saptamana trecuta. Inspirata din arhitectura populara, dar si din cea mai draga piesa a portului românesc, colectia Ethnos impleteste culorile de vara cu liniile functionale ale designului gentilor.

Pentru al doilea an consecutiv, Lyria lanseaza o colectie speciala dedicata zilei in care celebram piesa centrala a portului popular românesc. Peisajele feerice ale Deltei Dunarii, macii Dobrogei sau elemente arhitecturale – simbol, cum ar fi Coloana Infinitului, Manastirea Voronet sau Castelul Bran, se regasesc pictate pe gentile manufacturate in inima Transilvaniei.

“Am realizat aceasta colectie la cererea clientilor nostri, care si-au exprimat dorinta de a repeta experienta colectiei de anul trecut, RomanIA. De data aceasta inspiratia a venit din arhitectura vernaculara, libera bogata, expresia culturii unei comunitati”, a explicat Armina Popeanu, designer si fondator Lyria.

Noua colectie va fi disponibila online, pe www.lyria.ro, incepând cu 20 iunie si va reuni piese cu simboluri reprezentative pentru sapte regiuni ale tarii.

Despre creatoarea Lyria -Povestea ta pictata

Armina Popeanu, arhitect de profesie, a inceput sa „scrie” povesti in urma cu aproape trei ani. Pentru a asigura calitatea exceptionala a produselor Lyria, dar si pentru a respecta intocmai cerintele clientilor, brandul a achizitionat o fabrica de profil. Astfel, gentile produse la fabrica din inima Transilvaniei sunt o creatie 100% proprie, originala, in spatele brandului stând creativitatea Arminei Popeanu si indemânarea echipei cu o experienta de peste 15 ani in manufactura de profil. Pictura se executa manual pentru fiecare produs in parte, cu vopseluri si lacuri speciale, care asigura o durata de viata a produsului de 3-5 ani in conditii optime.

Alaturi de gentile Lyria, a luat nastere si brandul Desirette, unde modelele alese exprima viziunea arhitecturala a designerului asupra accesoriilor create, impletind texturi speciale de piele, cu linii elegante, clare, simple, dedicate femeilor independente, sofisticate, cu atitudine.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply