Emte – locul unde poti savura cei mai mici si deliciosi burgeri din oras

Daca va intrebati de la ce vine prescurtarea EMTE  va spun eu – de la “eat, meet, taste, emotion”.

Restaurantul EMTE e frumos amenajat, modern, stilul industrial, minimalist, dar un concept unitar, bine facut de un arhitect cu pricepere. Peretele dinspre starada e de sticla, pe toata inaltimea, e de efect.

Unul dintre locurile aproape recent deschise in inima bucurestiului unde gasesti cele mai interesante si delicioase combinatii de burger. Specialitatea lor sunt platourile de tasting cu 3 mini burger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poti gasi o varietate de ingrediente la burger de la  carne de vita, pui, rata, creveti, somon, seabass, pana la dulceturi de ceapa, nuci, ou deshidratate, magiun de prune, sos de rodii si multe altele.

In afara de gama variata de burgeri in varianta mini sau mare, in meniu gasesti si cateva preparate cu paste, cateva feluri de sandwhich, Coaste, T-Bone steak, supe si salate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eu am ales sa fac o vizita celor de la emte intr-o dupa amiaza de duminica de toamna gata sa gust aceste minunatii de mini burgeri. Am ales sa incep cu un Aperol Spritz pentru ca ….duminica, prieteni si relaxare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am ales sa comand o portie de Forest Pasta – tagliatelle cu ciuperci shimeji, morell(zbarciog) si salsa de trufe, care in ciuda gustului delicios, au fost putin reci si foarte sarate (probabil datorita sosului de trufe).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Am comandat si un Chef’s Selection Tasting Plate alcatuit din 3 mini burgeri: 1 x mini forest cu carne de vita, branza brie, salsa de trufe, ciuperci shimeji, zbarciog, ou deshidratat si briosa verde de casa, 1 x mini fine duck cu carne de rata cu sos de rodii, terina, fois gras din ficat de gasca, ceapa si magiun de prune, 1 x mini shrimp cu creveti, sos cocktail, sos de stridii, salata si ceapa murata plus o portie de Fondue french fries – cartofi naturali, fierti, posati si prajiti cu o textura super interesanta acompaniate de branza rasa si un sos de branza. Preferatul meu a fost Forest, o combinatie reusita de ingrediente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preturile pot varia intre 26 Lei pentru un burger de pui, pana la 64 Lei pentru un platou de mini burgeri selectia bucatarului. Poate unii considera ca preturile sunt piperate in comparatie cu alte localuri din zona Floreasca specializate pe burgeri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cateva sugestii sau recomandari localului ar fi de legate de meniul prezentat la masa. Preparatele sunt delicioase, timpul de servire a mancarii este buna. Dar, din pacate, am observat destule greseli gramatice/de tipar in meniu, si pentru a putea intelege denumirea exacta a unor preparate a trebuit sa caut meniul lor pe google. Nici pe pagina lor de facebook nu exista meniul de mancare si bautura. De asemenea nu am reusit sa gasesc deserturile in meniu si asa ca am renuntat sa comand ceva, pentru ca felul principal a fost destul de copios.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EMTE – Calea Floreasca, nr. 77

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply